Αποδοχή από την Οικονομική Επιτροπή της δωρεάς μελέτης και κατασκευής του έργου «Εργασίες συντήρησης – βελτίωσης της Παλαιάς Ε.Ο. (ΠΕΟ) Κοζάνης -Πτολεμαίδας» από τη Δ.Ε.Η. Α.Ε. .

Αποδοχή από την Οικονομική Επιτροπή της δωρεάς μελέτης και κατασκευής του έργου «Εργασίες συντήρησης - βελτίωσης της Παλαιάς Ε.Ο. (ΠΕΟ) Κοζάνης -Πτολεμαίδας» από τη Δ.Ε.Η. Α.Ε. .

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Αποδοχή από την Οικονομική Επιτροπή της δωρεάς μελέτης και κατασκευής του έργου «Εργασίες συντήρησης – βελτίωσης της Παλαιάς Ε.Ο. (ΠΕΟ) Κοζάνης -Πτολεμαίδας» από τη Δ.Ε.Η. Α.Ε. .

 

Εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, η αποδοχή της δωρεάς για τη μελέτη και κατασκευή του έργου «Εργασίες συντήρησης -βελτίωσης της Παλαιάς Εθνικής Οδού (ΠΕΟ) Κοζάνης -Πτολεμαίδας», που αποβλήθηκε από τη Δ.Ε.Η Α.Ε.

Οι εργασίες συντήρησης-βελτίωσης αφορούν στο τμήμα της Π.Ε.Ο. από τον κόμβο Μαυροδενδρίου έως και τον κόμβο της Περιφερειακής Οδού Πτολεμαίδας. Η Δ.Ε.Η. Α.Ε. αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τις δαπάνες εκπόνησης της μελέτης και κατασκευής του εν λόγω έργου, την επίβλεψη του οποίου θα αναλάβει η Δ.Τ.Ε. (έδρα).

Έπειτα από μια σειρά διαβουλεύσεων, συναντήσεων και αλληλογραφίας μεταξύ της Περιφερειακής Αρχής και της Δ.Ε.Η. Α.Ε., ένα σημαντικό έργο οδικής υποδομής για την περιοχή της Εορδαίας βαίνει προς υλοποίηση.

Στόχος της Περιφερειακής Αρχής είναι η αναβάθμιση όλων των οδικών υποδομών της Δυτικής Μακεδονίας και  η μεγιστοποίηση της οδικής ασφάλειας των χρηστών.

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Aκούστε μας LIVE! Ράδιο Καψούρα!

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida