50.000 ευρώ για βελτίωση των κτιριακών εγκαταστάσεων του ΕΚΑΒ Πτολεμαΐδας από την ΠΕ Κοζάνης

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Ενεργοποίηση του Προγράμματος «Δυτική Μακεδονία» του ΕΣΠΑ 2021-2027 με την ένταξη της πρώτης πράξης ποσού 4,67 εκ. ευρώ για την πρόσβαση των παιδιών σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης και Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ

50.000 ευρώ για βελτίωση των κτιριακών εγκαταστάσεων του ΕΚΑΒ Πτολεμαΐδας από την ΠΕ Κοζάνης

 

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Την  υποβολή πρότασης στο ΕΑΠ 2012-2016 για το έργο «Βελτίωση κτιριακών εγκαταστάσεων του ΕΚΑΒ Πτολεμαΐδας» εισηγήθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Κατερίνα Δαδαμόγια κατά τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 22 Μαρτίου 2022.

Το ΕΚΑΒ Πτολεμαΐδας, έχει στη διάθεσή του χώρο έκτασης 107 τ.μ. στον οικισμό Πτολεμαΐδα ΙΙ  προκειμένου να αποτελέσει τη βάση του για τον Τομέα Πτολεμαΐδας, καθώς οι υφιστάμενες εγκαταστάσεις του δεν πληρούν τις κατάλληλες και ασφαλείς συνθήκες για τη στέγαση των υπαλλήλων του ΕΚΑΒ. Για  να μετεγκατασταθούν εκεί οι υπηρεσίες του ΕΚΑΒ απαιτούνται τεχνικές εργασίες και προμήθειες καθώς τα υπάρχοντα κτίρια παραμένουν για αρκετό καιρό ανεκμετάλλευτα.

Το προσωπικό του ΕΚΑΒ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της προστασίας της ανθρώπινης ζωής και η Περιφέρεια οφείλει να συνδράμει στη δημιουργία ενός ασφαλούς,  αξιοπρεπούς και άνετου χώρου εργασίας ώστε να διασφαλίζεται η βέλτιστη εργασιακή απόδοσή του.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!