Συλλυπητήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας για την απώλεια του Μιχάλη Μήγγου

1λ ανάγνωσης
κουπα καφε Πτολεμαιδα - Εορδαια

Βαθύτατη η θλίψη για την απώλεια του Μιχάλη Μήγγου, Προέδρου του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Η εμβέλεια και η διάσταση της δράσης και της συμμετοχής του στον αγώνα του Αναπηρικού Κινήματος δεν περιορίστηκε στον τόπο μας αλλά είχε επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα όπου ήταν από τους βασικούς εκφραστές του.

Είχα την τιμή να με κάνει συμμέτοχο, μέσα από τις θεσμικές μας ιδιότητες, στον αγώνα του να προσφέρει και κυρίως να αλλάξει παθογένειες, πρακτικές και δεδομένα για τα Άτομα με Αναπηρία.

Αφοσιωμένος κυριολεκτικά στο δίκαιο αγώνα του, έδινε καθημερινά μάχες για να πετύχει αυτές τις αλλαγές.

Αφήνει ισχυρό αποτύπωμα που θα αποτελεί το παράδειγμα και την έμπνευση για όλη την τοπική κοινωνία.

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους συγγενείς του και στους αγαπημένους του συνοδοιπόρους στον Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Π.Ε. Κοζάνης, Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΗ kozani-1gbps-local-s
ΔΕΗ myHome GasControl | ΔΕΗ
⚧️ Unisex Fashion ⚧️ Αθλητικό | Urban | Street Ρούχα • Αξεσουάρ • Gym Γιατί το στυλ θέλει ⚡FLEX⚡
texniko grafeio
aioliki vermiou
a close-up of a fruit
nikou sidiroupouloy
delikostas antallaktola
blue art drone ptolemaida eordaia
Radio kapsoyra
Melodia1024
ioardanidis
laika se matsore