Παρατήρηση πουλιών (bird watching) στο Ρύμνιο Κοζάνης από την ΠΕ Κοζάνης

Παρατήρηση πουλιών (bird watching) στο Ρύμνιο Κοζάνης από την ΠΕ Κοζάνης το Σάββατο 17/6/2023 στις 10:00 π.μ.
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης σε συνεργασία με την Εταιρεία Προστασίας Περιβάλλοντος Καστοριάς και την Εταιρεία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνουν δράση παρατήρησης πουλιών το Σάββατο 17/6/2023 στις 10:00 π.μ. στο Ρύμνιο Κοζάνης. Ως σημείο συνάντησης έχει οριστεί η διασταύρωση της ΜΑΒΕ.

Συνδυάζοντας τη μοναδική φύση του Πλατανόδασους Ρυμνίου με την κατάρτιση και την εμπειρία των επιστημόνων της Εταιρείας Προστασίας Αγρίων Ζώων, οι συμμετέχοντες στην δράση birdwatching θα έχουν την ευκαιρία να παρατηρήσουν πτηνά σε πολύ κοντινή θέαση, να γνωρίσουν τα είδη και να μελετήσουν τη συμπεριφορά τους με την χρήση ειδικού εξοπλισμού που θα είναι στην διάθεση μικρών και μεγάλων. Στη δράση θα συμμετέχουν σύλλογοι της ευρύτερης περιοχής και είναι κατάλληλη και για παιδιά.

kotsidis

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

 

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...