Ξεχωριστή βράβευση με αναφορά σε συλλόγους με οργάνωση και προσφορά Αιμοπεταλιων. - Μεταξύ αυτών και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αιμοπεταλιοδοτών "Σταγόνα Ελπίδας "

Οικονομική ενίσχυση του συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αιμοπεταλιοδοτών  Σταγόνα Ελπίδας 

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η μόνη πηγή στήριξης του συλλόγου μας είναι τα λαχεία της ομοσπονδίας, με 70% στον σύλλογο που τα διαθέτει και τα υπόλοιπα στην ομοσπονδία.

Ευχαριστούμε το τουριστικό γραφείο ermis Hermes Tours για την προσφορά του προς τους εθελοντές αιμοδότες, και ελπίζουμε στην στήριξη της τοπικής κοινωνίας, σε όλους εσάς δηλαδή, που με ένα ευρώ το κάθε λαχείο θα μπορέσουμε επιτέλους, εάν μαζέψουμε αρκετά, να αποκτήσουμε τηλέφωνο στον σύλλογο, να πληρώσουμε το ενοίκιο, το ρεύμα, να έχουμε λίγα χρήματα για τις δράσεις μας, όπως οι αιμοδοσίες, οι αποστολές Αιμοπεταλιοδοτών και ότι άλλο είναι απαραίτητο για την λειτουργία του γραφείου.
Στηρίξτε τον σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών Αιμοπεταλιοδοτών Σταγόνα Ελπίδας με τα λαχεία γιατί δεν υπάρχει άλλη χρηματοδότηση από πουθενά, παρά μόνο από εσάς, όταν δείτε τα μέλη η τους φίλους του συλλόγου παρακαλούμε μην γυρίζεται την πλάτη!!!
Ευχαριστούμε !!!

Κοινοποιήστε το άρθρο

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

asfaleies nikou ptolemaida