Το θέμα των Αιολικών στο Μπούρινο στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κοζάνης

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
ο θέμα των Αιολικών στο Μπούρινο στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κοζάνης

Το θέμα των Αιολικών στο Μπούρινο στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κοζάνης


 

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν στο σημερινό (Πέμπτη 20/04/2023) Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κοζάνης, είναι και το θέμα της γνωμοδότησης περί των ΜΠΕ του έργου ΑΣΠΗΕ στη θέση «Ντρισινίκος», ισχύος 27,3ΜW.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου Σιάτιστας αλλά και της Επιτροπής Αγώνα κατά των Αιολικών στο Μπούρινο, θα παραβρεθούν στη συνεδρίαση, δηλώνοντας το ενδιαφέρον τους για την εξέλιξη του θέματος αλλά και την αντίθεσή τους στην υλοποίηση του έργου.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας, τους κατοίκους των γειτονικών κοινοτήτων του Μπούρινου, τους εκπροσώπους φορέων και συλλογικοτήτων, τους απλούς πολίτες που θέλουν να παραμείνει αλώβητος ο Μπούρινος, να δηλώσουν δυναμικό παρόν στη συνεδρίαση η οποία θα γίνει στο Κοβεντάρειο κτήριο του Δήμου Κοζάνης (Χαρισίου Μούκα & Κοβεντάρων, στην Κοζάνη) στις 7:30 μ.μ.

Ο Μπούρινος αποτελεί εθνικό πλούτο και είμαστε αποφασισμένοι να μην τον εκχωρήσουμε σε ιδιωτικά συμφέροντα.

Κάτω τα χέρια από το Μπούρινο.

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Το θέμα των Αιολικών στο Μπούρινο στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κοζάνης Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Το θέμα των Αιολικών στο Μπούρινο στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κοζάνης

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές θα έστελνες στη νέα Βουλή των Ελλήνων;

Loading ... Loading ...