Νοσοκομειακοί γιατροί Δυτ. Μακεδονίας: Υποστελεχωμένα τα Νοσοκομεία

Νοσοκομειακοί γιατροί Δυτ. Μακεδονίας: Υποστελεχωμένα τα Νοσοκομεία

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Νοσοκομειακοί γιατροί Δυτ. Μακεδονίας: Υποστελεχωμένα τα Νοσοκομεία

Κανείς δεν περισσεύει  στην Δυτ. Μακεδονία και όλα τα Νοσοκομεία χρειάζεται να αναβαθμιστούν και όχι να μετατραπούν σε κέντρα υγείας και απλές υγειονομικές μονάδες», υπογραμμίζει η Ένωση Νοσοκομειακών γιατρών Δυτ. Μακεδονίας, με αφορμή τη μελέτη του Δήμου Κοζάνης, για την αναμόρφωση του υγειονομικού χάρτη στην Περιφέρεια και την  λειτουργία νέου νοσοκομείου.

 

Η Ένωση Νοσοκομειακών γιατρών Δυτ. Μακεδονίας, αναρωτιέται για την σκοπιμότητα ανάθεσης αυτής της μελέτης από τον Δήμο Κοζάνης, την περίοδο που έχει εγκριθεί η χρηματοδότηση και προχωρούν οι διαδικασίες για την επέκταση του υπάρχοντος Νοσοκομείου στην Κοζάνη.

Σε ότι αφορά την κατάσταση των Νοσοκομείων, επισημαίνεται η ανάγκη ενίσχυσης τους, με ιατρικό, νοσηλευτικό και άλλο απαραίτητο μόνιμο προσωπικό, κάνοντας λόγο για μία πολύ δύσκολη περίοδο λόγω πανδημίας, όπου υπάρχει αποψίλωση της πρωτοβάθμιας υγείας και υποστελέχωση των νοσοκομείων, που κυμαίνεται σε ότι αφορά τις κενές οργανικές θέσεις, μεταξύ 27 έως 35% κατά μέσο όρο, με πάνω από 45% στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

 ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΥΝΤΑΞΗΑντώνης  Μαυρίδης 

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Aκούστε μας LIVE! Ράδιο Καψούρα!

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida