Κωτσιδης Στέφανος

Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας στη Γυβάσκυλα της Φινλανδίας !

Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας στη Γυβάσκυλα της Φινλανδίας !
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Για τη διεθνή συνάντηση συνεργασίας: “Youth work as a supporter of entrepreneurial thinking – study visit and partnership building activity”

Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας – ΟΕΝΕΦ συμμετέχει εδώ και πολλά χρόνια σε διεθνή δίκτυα οργανισμών νεολαίας και στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ και συνεχίζει να προσφέρει ευκαιρίες για εκπαιδευτικά προγράμματα. Σε συνεργασία με το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης και τον ευρωπαϊκό  φορέα Youth@Work, η Γεωργία Κοσμίδου και η Στεφανία Ζούρκα, μέλη του ΟΕΝΕΦ, συμμετείχαν, εκπροσωπώντας την Ελλάδα, σε διεθνή συνάντηση συνεργασίας με τίτλο: “Youth work as a supporter of entrepreneurial thinking – study visit and partnership building activity“. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στη Γυβάσκυλα της Φινλανδίας, από τις 12 Ιουνίου έως και τις 16 Ιουνίου 2023.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Untitled-2

 

Το πρόγραμμα είχε ως απώτερο σκοπό να ενισχύσει τη συνεργασία των φορέων και την ανταλλαγή καλών πρακτικών στο επίπεδο της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και των ευκαιριών που μπορούν να αναδειχθούν με σκοπό την ενίσχυση των νέων. Η δραστηριότητα αφορούσε επίσης στην εντατική χρήση καινοτόμων μεθόδων προκειμένου, να αναζητηθούν συνεργασίες μεταξύ φορέων για την υποστήριξη των επιχειρηματικών δεξιοτήτων των νέων οι οποίες θα οδηγούν στην  απόκτηση μιας γενικής αντίληψης, για το πώς οι νέοι υποστηρίζονται στην επιχειρηματική σκέψη και ακόμη και πώς ένας νέος μπορεί να γίνει ο ίδιος επιχειρηματίας.

 

 

Στη διεθνή συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι από 25 χώρες της Ευρώπης και της Ασίας που συμμετέχουν στο δίκτυο Youth@Work. Η εξωστρέφεια αποτελεί ένα βασικό χαρακτηριστικό που πρέπει να αναπτύξουμε στην Περιφέρεια μας και ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας διευρύνει τις δυνατότητες και παρέχει τα κατάλληλα εργαλεία για να προχωρήσουμε στο μέλλον.

 

Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας

Οι Νέοι με Μέλλον

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας στη Γυβάσκυλα της Φινλανδίας ! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας στη Γυβάσκυλα της Φινλανδίας ! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας στη Γυβάσκυλα της Φινλανδίας ! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας στη Γυβάσκυλα της Φινλανδίας ! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας στη Γυβάσκυλα της Φινλανδίας !

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.