Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας εγκαινίασε το Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στον Φιλώτα

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας εγκαινίασε το Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στον Φιλώτα

Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας εγκαινίασε το Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στον Φιλώτα

 

Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας – Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τον Δήμο Αμυνταίου, εγκαινίασε την Πέμπτη 06 Οκτωβρίου το Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στον Φιλώτα Αμυνταίου.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό,  ο Πρόεδρος του Πράσινου Ταμείου Σ. Σταθόπουλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μετάβαση Α.Ε. Ι. Μπούκης, ο Βουλευτής Φλώρινας ΝΔ Ι. Αντωνιάδης, η Βουλευτής Φλώρινας και Αν. Τομεάρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Π. Πέρκα, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Σ. Βόσδου, ο Δήμαρχος Αμυνταίου Α. Μπιτάκης, ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας Δ. Θεοφανίδης. Ακόμη, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπρόεδρος του ΠΣ ΠΔΜ Ι. Λιάσης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Φιλώτα Σ. Μωυσάκης, o Πρόεδρος της Ξινό Νερό ΑΕ Χ. Θωμαΐδης, ο Πρόεδρος της ΔΕΤΕΠΑ Σ. Δεμερτζίδης και πολλοί ακόμα Δημοτικοί Σύμβουλοι και πολίτες του Δήμου Αμυνταίου.

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, που χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο και το Σχέδιο Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης, έχει στόχο την ενημέρωση και την ανάπτυξη πράσινης κουλτούρας στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Αντικείμενό του αποτελεί η δημιουργία πολυδιάστατων εκπαιδευτικών δράσεων, με βασικό άξονα την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση μαθητών και ομάδων πολιτών σε θέματα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Θα λειτουργεί σε συνεργασία με τις σχολικές μονάδες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, θα υποδέχεται μαθητές/τριες και εκπαιδευτικούς και θα είναι επισκέψιμο για πολίτες τα Σ/Κ κατόπιν πρότερης συνεννόησης.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ΟΕΝΕΦ/Εκπαιδευτικού Κέντρου ΑΠΕ: https://www.oenef.eu/educenterfilotas/, καθημερινές 10.00-15.30, στο 2385-101446 ή/και στο info@oenef.eu.

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας εγκαινίασε το Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στον Φιλώτα Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας εγκαινίασε το Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στον Φιλώτα Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας εγκαινίασε το Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στον Φιλώτα Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας εγκαινίασε το Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στον Φιλώτα Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας εγκαινίασε το Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στον Φιλώτα

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!