Φλώρινα: Το 1ο βραβείο της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς στο 6ο Δ.Σ. Φλώρινας

Φλώρινα: Το 1ο βραβείο της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς στο 6ο Δ.Σ. Φλώρινας

stefanos tsikas ptolemaida KDAP ARLEKINOS
νέα Φλώρινα

Το 1ο Βραβείο της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς απονεμήθηκε στη School-Eco-Μυρμηγκότρυπα του 6ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας.

Το πρόγραμμα «Πολύγλωσσος Ψηφιακός Γραμματισμός – Μικροί Δυναμικοί Δημοσιογράφοι», εκπονήθηκε από τους μαθητές της ΣΤ2’ τάξης του 6ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας «Ίων Δραγούμης» του περσινού σχολικού έτους (2020-2021) και τη δασκάλα τους, Όλγα Μούσιου – Μυλωνά, μέσω του οποίου προέβησαν στην παραγωγή του Πολύγλωσσου Διαδικτυακού Μαθητικού Εντύπου, «School-Eco-Μυρμηγκότρυπα».

Το διαδίκτυο μαθητικό έντυπο επιπλέον έλαβε το 3ο βραβείο στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Σχολικού Εντύπου «1821-2021: Αγγίζοντας τα ίχνη μιας Επανάστασης…», που προκήρυξε το εκπαιδευτικό Σωματείο «Ορίζοντες» για το σχολικό έτος 2020-2021. Εντάχθηκε στις επετειακές δράσεις του Οργανισμού «Ελλάδα 2021» και συμπεριλήφθηκε στο επετειακό του ημερολόγιο. Έλαβε συγχαρητήρια επιστολή της Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου, στην οποία απεστάλη. Είναι υποψήφιο για βράβευση από την Ε.Σ.Η.Ε.Α.

Συνολικά, και στη διάρκεια όλου του σχολικού έτους, δημιουργήθηκαν 4 τεύχη με πολλές διαθεματικές δράσεις από τα μαθήματα της τάξης (Γλώσσα, Ιστορία, Εικαστικά, Μουσική), οι οποίες ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και έχουν συμπεριληφθεί στην ύλη. Τα τεύχη του περιοδικού που βραβεύτηκαν έχουν 52-60 σελίδες έκαστο και βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Σχολείου.

 

Φλώρινα: Το 1ο βραβείο της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς στο 6ο Δ.Σ. Φλώρινας

 

ertnews.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο