Φλώρινα: Καταγγελία αγροτών για διακοπή ρεύματος στην παράγκα του μπλόκου στον Φιλώτα

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Φλώρινα: Καταγγελία αγροτών για διακοπή ρεύματος στην παράγκα του μπλόκου στον Φιλώτα

Καταγγελία για τη διακοπή του ρεύματος στην παράγκα του μπλόκου των αγροτών στον Φιλώτα Φλώρινας κάνει ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας Λεκάνης Λίμνης Βεγορίτιδας υπογραμμίζοντας πως:

“Έβδομη μέρα βρισκόμαστε αγρότες και κτηνοτρόφοι στο μπλόκο στον κόμβο του Φιλώτα για να παλέψουμε για τα δίκαια αιτήματα μας που μας ξεκληρίζουν και μας βγάζουν από τα χωράφια και από τα κοπάδια μας. Έβδομη μέρα παλεύουμε και με τις αντίξοες κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής, τις χαμηλές θερμοκρασίες και τους έντονους ανέμους. Κυριακή πρωί ήρθε αρμόδιος υπάλληλος και έκοψε το ρεύμα στην παράγκα του μπλόκου! Τους ενοχλούσε φαίνεται η κατανάλωση της λάμπας των 7watt! Μπορεί πολλοί να μας χτυπάνε την πλάτη και να λένε ότι είναι στο πλευρό μας αλλά δυστυχώς άλλα φαίνονται στην πράξη.Συνάδελφοι εμείς θα συνεχίσουμε και χωρίς ρεύμα και με τον καιρό κόντρα να βρισκόμαστε στο δρόμο συντονισμένα με την ΠΕΜ και τους υπόλοιπους συναδέλφους μας σε όλη την Ελλάδα”.

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

 

 

 

.ertnews.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!