Φλώρινα: Η μεγαλύτερη ποσότητα λαθραίου καπνού που κατασχέθηκε τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα – Δήλωση του Προέδρου της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ.

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Φλώρινα: Η μεγαλύτερη ποσότητα λαθραίου καπνού που κατασχέθηκε τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα - Δήλωση του Προέδρου της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ.

Στην Φλώρινα βρέθηκε και κατασχέθηκε η μεγαλύτερη ποσότητα λαθραίου καπνού των τελευταίων ετών στην Ελλάδα, 14 τόνοι και 50 κιλά ακατέργαστου καπνού.

Μία νέα επιτυχία της Ειδικής Ομάδας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επιτυχίες των Υπηρεσιών Συνοριακής Φύλαξης Φλώρινας , καθώς και των Ειδικών Ομάδων αυτής , είναι καθημερινές σε ότι αφορά τον έλεγχο και την φύλαξη των συνόρων .

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

Δήλωση έκανε και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων Παναγιώτης Χαρέλας :

Οι Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης σε κάθε άκρο της χωρα μας, δεν έχουν μόνο ως αντικείμενο την παράνομη είσοδο αλλοδαπών.

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Φλώρινα: Η μεγαλύτερη ποσότητα λαθραίου καπνού που κατασχέθηκε τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα - Δήλωση του Προέδρου της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ.

Η διασυνοριακή εγκληματικότητα ανθεί και τα κυκλώματα προσπαθούν να εκμεταλλευτούν κάθε δίοδο για να εισέλθουν ή να εξέλθουν με παράνομα εμπορεύματα.

Αυτή η επιτυχία αποδεικνύει πως βρισκόμαστε σε κάθε άκρο προσπαθώντας να πατάξουμε κάθε παραγωγο της διασυνοριακής εγκληματικότητας.

Συγχαρητήρια στους συναδέλφους που υπηρετούν και σε αυτή τη μεριά της χώρας μας για αυτή την επιτυχία !!!

 

bordernews.gr

ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ:
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!