Πανελλήνιες 2022: Τα καλά νέα για Μηχανογραφικό και υπολογισμό μορίων

Φλώρινα: Δεκτό το αίτημα για μοριοδότηση στις πανελλαδικές λόγω σεισμού

stefanos tsikas ptolemaida teba pdm
νέα Φλώρινα

Φλώρινα: Δεκτό το αίτημα για μοριοδότηση στις πανελλαδικές λόγω σεισμού

H μοριοδότηση των μαθητών της φετινής Γ’ Λυκείου για τις πανελλαδικές εξετάσεις, εξαιτίας του σεισμού της 9ης Ιανουαρίου και της κήρυξης της περιοχής σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ήταν το μοναδικό θέμα συνάντησης του Δημάρχου Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη με την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Φλώρινας “από την πρώτη στιγμή που τέθηκε το αίτημα από τους ίδιους τους μαθητές, συναντήθηκα μαζί τους και επικοινώνησα με την κα Υπουργό, έτσι ώστε να υπάρξει άμεση ανταπόκριση και ικανοποίηση του αιτήματος.
Στο πλαίσιο αυτό ήταν και η συνάντησή μας στο Υπουργείο, όπου η κα Κεραμέως γνωστοποίησε πως το αίτημα γίνεται δεκτό και πως οι απαιτούμενες διαδικασίες θα γίνουν με το πέρας των πανελλαδικών εξετάσεων, όπου θα υπάρξει και η σχετική υπουργική απόφαση”.

Από την πλευρά του ο κ. Γιαννάκης χαρακτήρισε απόλυτα δίκαιο το αίτημα των μαθητών, καθώς σε συνδυασμό με τις σεισμικές δονήσεις υπάρχουν και οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που δυσκολεύουν την προσπάθεια των μαθητών και ευχαρίστησε την κα Υπουργό για τη θετική εξέλιξη.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Tagged

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο:

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.