Δικογραφία σχηματίστηκε για το περιστατικό με την επικίνδυνη ρίψη πυροτεχνημάτων που έσκασαν σε κοντινή απόσταση από τους πολίτες το βράδυ της Τρίτης στην Κοζάνη κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Kozanimedia, το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης, κατόπιν συνεννόησης με τον εισαγγελέα, σχηματίζει δικογραφία κατά παντός υπευθύνου, για την επικίνδυνη ρίψη πυροτεχνημάτων στη μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή της Κοζάνης.
«Η δημοτική αρχή Κοκκαλιάρη συνεχίζει να λειτουργεί με ανευθυνότητα – Επιτέλους σοβαρευτείτε!”»
Έντονη ήταν και η αντίδραση της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης η οποία με ανακοίνωσή της εξαπέλυσε “πυρά” τονίζοντας την ανευθυνότητα και ανικανότητα και την έλλειψη σοβαρότητας στην αντιμετώπιση ζητημάτων δημόσιας ασφάλειας.
Ένα χρόνο μετά το φιάσκο με την αναβολή της Χριστουγεννιάτικης συναυλίας με τον Κωστή Μαραβέγια στην πόλη μας (αλήθεια τι γίνεται με τις οικονομικές εκκρεμότητες ?), αφού κάποιοι έπαιξαν κορώνα-γράμματα με την πρόγνωση του καιρού, παρ όλο που τους είχαμε προειδοποιήσει, φτάσαμε στην χθεσινή μέρα γιορτής για την πόλη της Κοζάνης, όπου και πάλι κάποιοι τα έκαναν “μούσκεμα”, χωρις βροχή αυτή τη φορά !
Ο Δήμος Κοζάνης ως διοργανωτής της χθεσινής εκδήλωσης του ανάμματος του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο κέντρο της πόλης επέτρεψε τη ρίψη πυροτεχνημάτων κατά την έναρξη της συναυλίας από ένα εμφανώς ακατάλληλο σημείο, θέτοντας σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα πολλών αφού προκλήθηκαν μικροτραυματισμοί, αλλά κυρίως την ασφάλεια, μικρής ηλικίας κυρίως, θεατών τόσο πρωτογενώς από την πτώση φλεγόμενων θραυσμάτων, όσο και δευτερογενώς κατά τη διάρκεια των κινήσεων πανικού που σημειώθηκαν!
Κύριοι της Δημοτικής αρχής,για να λέμε την αλήθεια, για άλλη μια φορά μένετε μετεξεταστέοι σε ζητήματα ασφάλειας, σε ζητήματα που δοκιμάζονται οι ικανότητες και η υπευθυνότητά σας!
Επιτέλους σοβαρευτείτε και δείξτε υπευθυνότητα !”












