Δήμος Κοζάνης: Δήλωση του Δημάρχου Γιάννη Κοκκαλιάρη για τη θέρμανση Δρεπάνου

1λ ανάγνωσης

Μέσα από τη χθεσινή σύσκεψη που είχαμε με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Αμανατίδη, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Παναγιώτη Ματιάκη, τον Πρόεδρο του Δρεπάνου Φώτη Παπαδημητρίου καθώς και υπηρεσιακών στελεχών της ΔΕΥΑΚ, προσδιορίσαμε τις πλέον ρεαλιστικές, συμφέρουσες και υλοποιήσιμες προτάσεις για την οικιακή θέρμανση της Κοινότητας Δρεπάνου.

Η αναλυτική παρουσίαση των δύο προτάσεων, όπου η μία στηρίζεται σε ΑΠΕ και η άλλη σε αντλίες θερμότητας, θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια λαϊκής συνέλευσης που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Διαμέρισμα Δρεπάνου την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2025, με την ανοιχτή συμμετοχή των συνδημοτών μας, τους οποίους και προσκαλούμε.

Καθημερινά, με συγκεκριμένους στόχους, ουσιαστικό πρόγραμμα και εποικοδομητικές συνεργασίες, δίνουμε λύσεις σε μικρά και μεγάλα ζητήματα του Δήμου μας, τα οποία βάλτωναν λόγω δραματικών ολιγωριών και τραγικής αδιαφορίας, πηγαίνοντας μας πίσω, ως Δήμο και ως κοινωνία.

 

Γιάννης Κοκκαλιάρης

Δήμαρχος Κοζάνης

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

DEH river-party
Πτολεμαΐδα: Εκδήλωση της «ΜΕΤΑΒΑΣΗ Μ.Α.Ε.» παρουσία του Ν. Παπαθανάση – Παρουσιάζεται η μεγάλη επένδυση της Wonderplant
Πρόγραμμα Επιβράβευσης Αριστούχων Αποφοίτων Λυκείου Όμορων Δήμων
Η Tottis Pack προσλαμβάνει προσωπικό: Νέες θέσεις εργασίας με δωρεάν μετακίνηση από την Πτολεμαΐδα!
dei-05-2026-myhomeonline
κουρτιδης πτολεμαιδα
aiolikh verimioy
ραδιο καψουρα - Πτολεμαιδα-Εορδαια
Ράδιο Καψούρα
nikou sidiroupouloy
delikostas antallaktola
"Μελωδία 102.4 FM - No1 επιλογή στην Π.Ε. Κοζάνης"
ioardanidis