ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΖΗΤΟΥΝ 80  ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΥ «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ» που απειλούνται με αναστολή εργασίας

ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΖΗΤΟΥΝ 80  ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΥ «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ» που απειλούνται με αναστολή εργασίας

stefanos tsikas ptolemaida KDAP ARLEKINOS
ΚΟΖΑΝΗ

ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΖΗΤΟΥΝ 80   ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΥ «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ» που απειλούνται με αναστολή εργασίας

Στις 25-08-2021 80 υγειονομικοί – εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ» κοινοποιήσαμε στον κ. Δήμαρχο Κοζάνης δια της πληρεξουσίου δικηγόρου μας κ. Σαλώμης Θεοφυλάκτου, αίτημά μας για ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ανοικτή δημόσια διαβούλευση εκτάκτου ανάγκης, κατ’ άρθρον 215 παρ. 3 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων.

Αφορά το μείζον ζήτημα της επικείμενης θέσης μας σε αναστολή εργασίας από 01-09-2021, εφόσον δεν προσκομίσουμε στην υπηρεσία πιστοποιητικό εμβολιασμού μας, κατά τα προβλεπόμενα στο ν. 4820/2021.

Το Αίτημά μας συνοδεύεται από Επιστημονικό Πόρισμα 49 σελίδων, όπου έγκριτοι επιστήμονες Ιατροί, Βιοχημικοί, Μοριακοί βιολόγοι, Φυσικοί, και άλλοι, εκθέτουν τις πιο σύγχρονες  επιστημονικές μελέτες.

Αναλύουμε τους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να γίνει ανεκτή η πρωτοφανής αυτή παραβίαση των ατομικών μας δικαιωμάτων η διακινδύνευση της διαβίωσης ημών και των οικογενειών μας, αλλά και η ίδια η διακινδύνευση της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, αφού η θέση σε αναστολή τέτοιου αριθμού υγειονομικών θα έχει ολέθριες συνέπειες για τη λειτουργία του Νοσοκομείου μας. Ακόμη και την ΔΙΑΚΟΠΗ λειτουργίας του.

ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΝΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ, όπως οι ίδιες οι κατασκευάστριες φαρμακευτικές εταιρίες παραδέχονται, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ σε εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους, του διαχωρισμού αυτού όντος αντισυνταγματικού.

Ζητάμε από το Δημοτικό Συμβούλιο και τον κ. Δήμαρχο προσωπικά να λάβουν ξεκάθαρη θέση αναφορικά με τα τεκταινόμενα, καθώς και ν’ αναλάβουν την ευθύνη των αποφάσεών τους.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Κοινοποιήστε το άρθρο

Tagged