Δωρεά παιχνιδιών στην Παιδιατρική Κλινική του Μαματσειου Νοσοκομείου Κοζάνης

Δωρεά παιχνιδιών στην Παιδιατρική Κλινική του Μαματσειου Νοσοκομείου Κοζάνης

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Δωρεά παιχνιδιών στην Παιδιατρική Κλινική του Μαματσειου Νοσοκομείου Κοζάνης

Έχοντας μπροστά μας, έναν ακόμα δύσκολο χειμώνα, γεμάτο προκλήσεις για το Εθνικό Σύστημα Υγείας, καθώς η πανδημία SARS-CoV-2 είναι ακόμα εδώ, η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης και θέλοντας να χαρίσει κάποια χαμογέλα για τα παιδιά που νοσηλεύονται στο ΄΄Μαμάτσειο΄΄ Νοσοκομείο Κοζάνης, προέβη την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022, στην δωρεά  επιτραπέζιων και διαφόρων άλλων  παιχνιδιών στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου.

 

Εκ μέρους της Ενώσεως μας παραβρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος Θεοχάρης Κων/νος και ο Γενικός Γραμματέας Βότσης Σιδέρης.

Τα μέλη της Ένωσης ευχαρίστησαν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Κοζάνης, για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν το χρονικό διάστημα από την έναρξη της πανδημίας λόγω των δύσκολων συνθηκών εργασίας τους .

 

Η προϊστάμενη της Παιδιατρικής Κλινικής κα Λιάνα Αικατερίνη του ΄΄Μαμάτσειου΄΄ Νοσοκομείου Κοζάνης καθώς και η διοίκηση αυτού, ευχαρίστησαν την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης για την δωρεά των παιχνιδιών και αναφέρθηκαν  στον σημαντικό ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων στη συνεχή κοινωνική προσφορά τους στον καιρό της ειρήνης.

 

Η δράση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς και εξωστρέφειας της Ενώσεως μας προς το κοινωνικό σύνολο.

Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στα παιδιά που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο και ελπίζουμε με αυτήν την δράση μας να χαρίσαμε κάποια χαμόγελα.

 

Κατά τη διάρκεια της διανομής και λόγω της υφιστάμενης κατάστασης, τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον περιορισμό της μετάδοσης του Covid-19.

 

 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
     
Ο Πρόεδρος   Ο Γεν. Γραμματέας
     
     
Λάζαρος Παπαδημητρίου   Σιδέρης Βότσης
   
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Aκούστε μας LIVE! Ράδιο Καψούρα!

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida