Δωρεά παιχνιδιών στην Παιδιατρική Κλινική του Μαματσειου Νοσοκομείου Κοζάνης

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Δωρεά παιχνιδιών στην Παιδιατρική Κλινική του Μαματσειου Νοσοκομείου Κοζάνης

Δωρεά παιχνιδιών στην Παιδιατρική Κλινική του Μαματσειου Νοσοκομείου Κοζάνης

Έχοντας μπροστά μας, έναν ακόμα δύσκολο χειμώνα, γεμάτο προκλήσεις για το Εθνικό Σύστημα Υγείας, καθώς η πανδημία SARS-CoV-2 είναι ακόμα εδώ, η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης και θέλοντας να χαρίσει κάποια χαμογέλα για τα παιδιά που νοσηλεύονται στο ΄΄Μαμάτσειο΄΄ Νοσοκομείο Κοζάνης, προέβη την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022, στην δωρεά  επιτραπέζιων και διαφόρων άλλων  παιχνιδιών στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου.

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Εκ μέρους της Ενώσεως μας παραβρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος Θεοχάρης Κων/νος και ο Γενικός Γραμματέας Βότσης Σιδέρης.

Τα μέλη της Ένωσης ευχαρίστησαν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Κοζάνης, για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν το χρονικό διάστημα από την έναρξη της πανδημίας λόγω των δύσκολων συνθηκών εργασίας τους .

 

Η προϊστάμενη της Παιδιατρικής Κλινικής κα Λιάνα Αικατερίνη του ΄΄Μαμάτσειου΄΄ Νοσοκομείου Κοζάνης καθώς και η διοίκηση αυτού, ευχαρίστησαν την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης για την δωρεά των παιχνιδιών και αναφέρθηκαν  στον σημαντικό ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων στη συνεχή κοινωνική προσφορά τους στον καιρό της ειρήνης.

 

Η δράση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς και εξωστρέφειας της Ενώσεως μας προς το κοινωνικό σύνολο.

Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στα παιδιά που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο και ελπίζουμε με αυτήν την δράση μας να χαρίσαμε κάποια χαμόγελα.

 

Κατά τη διάρκεια της διανομής και λόγω της υφιστάμενης κατάστασης, τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον περιορισμό της μετάδοσης του Covid-19.

 

 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
     
Ο Πρόεδρος   Ο Γεν. Γραμματέας
     
     
Λάζαρος Παπαδημητρίου   Σιδέρης Βότσης
   

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!