Τ. Θεοδωρικάκος από Κοζάνη: Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε κάθε απειλή

Τ. Θεοδωρικάκος από Κοζάνη: Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε κάθε απειλή

stefanos tsikas ptolemaida KDAP ARLEKINOS
ΚΟΖΑΝΗ

Τ. Θεοδωρικάκος από Κοζάνη: Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε κάθε απειλή

 

Μήνυμα ενότητας έστειλε από το Βελβεντό Κοζάνης, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, κατά την διάρκεια χαιρετισμού του, στην τελετή εγκαινίων του νεοϊδρυθέντα αστυνομικού σταθμού, που παραδόθηκε και επίσημα στους πολίτες.

 

“Ενωμένοι όλοι οι Έλληνες μπορούμε να τα καταφέρουμε», τόνισε ο κ Θεοδωρικάκος «οι Έλληνες είμαστε λίγοι για να είμαστε διχασμένοι, οφείλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, ώστε να αντιμετωπίσουμε κάθε απειλή, που μπορεί να υπάρξει απέναντι στη πατρίδα μας” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Υπουργός παρουσία στελεχών της ΕΑ, βουλευτών, αυτοδιοικητικών, που έφτασαν στο Βελβεντό για τα εγκαίνια του αστυνομικού σταθμού, επανέλαβε πως η “Δυτική Μακεδονία είναι από τις πιο ασφαλείς περιοχές, αλλά εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Η ασφάλεια είναι αυτονόητη υποχρέωση της πολιτείας”, κατέληξε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Βελβεντού, Μανώλης Στεργίου αναφέρθηκε στο ιστορικό της επανίδρυσης του αστυνομικού σταθμού, που καταργήθηκε το 2000, όταν απορροφήθηκε από το ΑΤ Σερβίων.

“Ο αστυνομικός σταθμός θα συμβάλει στην ενίσχυση της ασφάλειας των δημοτών”, τόνισε ακόμα ο κ. Στεργίου, ο οποίος ευχαρίστησε τον Υπουργό για την απόφαση της ίδρυσης του σταθμού, καθώς και την βοήθεια που παρείχε στο Δήμο Βελβεβτού ως υπουργός Εσωτερικών.

Τέλος ο Αστυνομικός Διευθυντής Κοζάνης, Σπύρος Διόγκαρης, από την πλευρά ανέφερε, πως η νέα δομή θα βελτιώσει την ζωή των πολιτών και έκανε λόγο για αρμονική συμπόρευση πολιτείας, αστυνομίας και του δήμου. “Θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των κατοίκων του Βελβεντού”, είπε.

“Η κυβέρνηση δεν θεσμοθέτησε σε όλα τα πανεπιστήμια αστυνομίαπαρά μόνο όπου προκύπτει ανάγκη. Στο ΑΠΘ, θα μείνει όσο χρειαστεί να μην καταστραφεί η βιβλιοθήκη”. Αυτό ανέφερε ο Υπουργός Προστασίας του πολίτη, αμέσως μετά την συνάντησή που είχε με φοιτητές των πολυτεχνικών σχολών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, που διαμαρτυρήθηκαν για το νόμο και την αστυνόμευση στα Ανώτατα ιδρύματα. ‘Η αστυνομία θα επεμβαίνει μόνο όπου υπάρχουν παράνομες πράξεις. Στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας δεν θα υπάρξει πανεπιστημιακή αστυνομία, όπως την λένε κάποιοι, είπε ακόμα.

Τέλος ο κ Θεοδωρικάκος στην διάρκεια συνέντευξης τύπου, σχετικά με την ασφάλεια των συνόρων της χώρας και τη δράση της αστυνομίας ανέφερε: “Συνελήφθησαν 150 διακινητές αυτών των δυστυχισμένων ανθρώπων οι οποίοι παραπέμφθηκαν στην Ελληνική δικαιοσύνη ταυτόχρονα κεντρικό μέλημά μας είναι η ασφάλεια θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου από την αποτελεσματικότητα και την απόδοση Ελληνικής Αστυνομία. Έχουμε πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα για να φυλάξουμε τα σύνορα της πατρίδας μας, την εθνική μας κυριαρχία από κάθε είδους απειλή, που θα προκύψει από οποιονδήποτε” όποιος το επιχείρηση θα σπάσει τα μούτρα του”.

ΕΡΤ Κοζάνης – Σύνταξη: Δέσποινα Αμαραντίδου

Κοινοποιήστε το άρθρο

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

asfaleies nikou ptolemaida
Tagged