Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης

Eordaialive Team
6λ ανάγνωσης
Πρόσκληση συμμετοχής αδειούχων υπαιθρίου εμπορίου φορητής έψησης και καντινών για δραστηριοποίηση κατά την περίοδο των Αποκριών.
Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ (ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ)

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

 

Η τηλεδιάσκεψη  γίνεται με την χρήση της εφαρμογής Zoom. Για να λάβετε μέρος στην Τηλεδιάσκεψη θα πρέπει να συνδεθείτε στον παρακάτω σύνδεσμο (link):

 

 

https://us06web.zoom.us/j/83248817253?pwd=ME5PeGlFMEp0WkFTd3p5cFFmbDlyUT09

 

 

 
Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018 (ΦΕΚ 133/19-07-2018 τ.Α΄) Πρόγραμμα «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι», και το  Άρθ. 67, παρ.5 & 167, παρ.1 του Ν 3852/2010, όπως έχουν τροποποιηθεί με τις διατάξεις του αρθ. 184, παρ. 1 και παρ.2 του Ν 4635/2019 και την Εγκ. 57/ΔΙΔΑΔ/Φ.69/177/οικ.16474/23-08-2021 (ΑΔΑ: 6Γ7Ν46ΜΤΛ6-6ΣΘ) του ΥΠ.ΕΣ. και το ΦΕΚ 3481/30-07-2021/τ.Β’ σύμφωνα με την οποία επισημαίνονται οι υγειονομικές διατάξεις, οι οποίες σας έχουν αποσταλεί ηλεκτρονικά, για τη δια ζώσης, σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου, σας παρακαλούμε να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, στο «ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟ» κτήριο του Δήμου Κοζάνης Χαρισίου Μούκα & Κοβεντάρων, στην Κοζάνη,  τη Δευτέρα 24-01-2022 και ώρα 18:00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων, οι οποίοι δεν πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής στη δια ζώσης συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κοζάνης σύμφωνα με τις εγκυκλίους που σας έχουν αποσταλεί, θα μπορούν να συμμετέχουν σ’ αυτή μέσω τηλεδιάσκεψης που θα διεξάγεται παράλληλα.

 

Στην είσοδο και κατά τη διάρκεια της  συνεδρίασης θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα μέτρα αποφυγής και διάδοσης του κορονοϊού COVID-19, σύμφωνα με τα σχετικά πρωτόκολλα.

 
  

 

                         

                            ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Ενημέρωση – συζήτηση για την Τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑΚ έτους 2022

Εισηγητής: κ. Κωνσταντίνος Κυτίδης, Πρόεδρος Δ.Σ. ΔΕΥΑΚ

2. Έγκριση υποβολής πρότασης στην αποστολή της Ε.Ε. «100 Κλιματικά ουδέτερες και έξυπνες πόλεις έως το 2030.

Εισηγητής: κ. Λάζαρος Μαλούτας, Δήμαρχος Κοζάνης, κ. Βασίλειος Γκούμας, Αντιδήμαρχος Κοζάνης.

3. Καθορισμός θέσεων και έγκριση θρησκευτικών επετειακών εμποροπανηγύρεων  έτους 2022

Εισηγητής: κ. Δημήτριος Παφύλης, Αντιδήμαρχος Κοζάνης.

4. Έγκριση χορήγησης άδειας εισόδου – εξόδου στην εταιρία Παπαδόπουλος Άγγελος και ΣΙΑ Ο.Ε.

Εισηγήτρια: κ. Νούλα Τουμπουλίδου, Αντιδήμαρχος Κοζάνης.

5. Γνωμοδότηση για έγκριση ή μη της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΑΕΠΟ)  του έργου «Κατασκευή και λειτουργία Φωτοβολταϊκού Σταθμού  Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας, ισχύος 250,0575MW, στη θέση “ΒΕΡΜΙΟ ΤΕΚΕ” και συνοδών έργων, στις Δημοτικές Ενότητες Ελλησπόντου και Αγίας Παρασκευής των Δήμων Κοζάνης & Εορδαίας, της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, και στις Δημοτικές Ενότητες Νάουσας & Βέροιας των Δήμων Νάουσας & Βέροιας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας» με φορέα του έργου την ILIAKO POWER V ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. για τμήμα περίπου 130 στρεμμάτων εντός του Δήμου Κοζάνης και της οδού πρόσβασης σε αυτό.

Εισηγητής: κ. Μιλτιάδης Μαγγιρίδης, Αντιδήμαρχος Κοζάνης.

6. Γνωμοδότηση για έγκριση ή μη της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΑΕΠΟ)  του έργου «Φωτοβολταϊκός Σταθμός Παραγωγής Ηλεκτρικές Ενέργειας και συνοδών έργων αυτού ισχύος 20 MW στη θέση “ΠΙΣΩΚΑΜΠΟΣ”, του Δ. Κοζάνης, Π.Ε. Κοζάνης, Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας» με φορέα του έργου την GAIACOMM ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΕΠΕ

Εισηγητής: κ. Μιλτιάδης Μαγγιρίδης, Αντιδήμαρχος Κοζάνης.

7. Γνωμοδότηση για έγκριση ή μη της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΑΕΠΟ)  του έργου «Φωτοβολταϊκός Σταθμός Παραγωγής Ηλεκτρικές Ενέργειας και συνοδών έργων αυτού ισχύος 25 MW στη θέση “ΚΑΜΠΟΣ”, του Δ. Κοζάνης, Π.Ε. Κοζάνης, Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας» με φορέα του έργου την GAIACOMM ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΕΠΕ

Εισηγητής: κ. Μιλτιάδης Μαγγιρίδης, Αντιδήμαρχος Κοζάνης.

8. Γνωμοδότηση για έγκριση ή μη της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΑΕΠΟ)  του έργου «Φωτοβολταϊκός Σταθμός Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας, ισχύος 150MW στη θέση “ΑΡΓΙΛΟΣ” της Δ.Ε. Κοζάνης του Δήμου Κοζάνης, της Π.Ε. Κοζάνης, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και συνοδά έργα διασύνδεσης» με φορέα του έργου την ΠΙΒΟΤ ΣΟΛΑΡ ΙΚΕ

 Εισηγητής: κ. Μιλτιάδης Μαγγιρίδης, Αντιδήμαρχος Κοζάνης.

9. Γνωμοδότηση σχετικά με τον καθορισμό χρήσης γης σε παραχωρούμενες κοινόχρηστες εκτάσεις ιδιοκτησίας Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στην Κοινότητα Αγίου Δημητρίου.

Εισηγητής: κ. Λάζαρος Μαλούτας, Δήμαρχος Κοζάνης

10. Ανασυγκρότηση διοικητικών συμβουλίων Νομικών Προσώπων του Δήμου Κοζάνης.

Εισηγητής: κ. Λάζαρος Μαλούτας, Δήμαρχος Κοζάνης

11.  Αιτήσεις –  έγγραφα – Ανακοινώσεις
 Στη Συνεδρίαση δια ζώσης μπορούν να λάβουν μέρος και οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων, για θέματα που αφορούν τις Κοινότητές τους, εφόσον πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Σε διαφορετική περίπτωση θα συμμετέχουν μέσω τηλεδιάσκεψης.

 

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μεταδίδεται ζωντανά στο κανάλι του YouTube . Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την παρακολουθήσουν με αναζήτηση ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟ

Μέχρι την ημέρα της συνεδρίασης και ώρα 15:00 μπορείτε να επισκεφθείτε το Γραφείο της Γραμματείας Δημοτικού Συμβουλίου για να ενημερωθείτε σχετικά.

 

 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

 

ΜΑΡΚΟΣ ΦΛΩΡΟΣ

 

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές θα έστελνες στη νέα Βουλή των Ελλήνων;

Loading ... Loading ...