Συνάντηση του Δημάρχου Κοζάνης με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Συνάντηση του Δημάρχου Κοζάνης με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Συνάντηση του Δημάρχου Κοζάνης με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

 

 

 

Με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συναντήθηκε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Δήμαρχος Κοζάνης είχε την ευκαιρία να ενημερώσει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την πρόκληση που αντιμετωπίζει η περιοχή με τη συρρίκνωση της λιγνιτικής δραστηριότητας, καθώς και για τα προβλήματα που έχουν ανακύψει στην προσπάθεια διαμόρφωσης του νέου αναπτυξιακού και παραγωγικού μοντέλου της περιοχής.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο Δήμαρχος παρουσίασε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας το όραμα του Δήμου Κοζάνης να καταστεί κλιματικά ουδέτερος, συμμετέχοντας στην Αποστολή «100 κλιματικά ουδέτερες και έξυπνες πόλεις μέχρι το 2030», ενώ υπογράμμισε τη σημασία της ένταξης για την περιοχή.

Τέλος, ο Δήμαρχος Κοζάνης απηύθυνε πρόσκληση στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας να επισκεφθεί την περιοχή και να γνωρίσει από κοντά τα ιστορικά μνημεία, τις τεχνολογικές καινοτομίες και τις κοινωνικές δομές του Δήμου. Η ακριβής ημερομηνία επίσκεψης της κυρίας Σακελλαροπούλου θα προσδιοριστεί σε συνεργασία με το γραφείο της Προεδρίας της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Aκούστε μας LIVE! Ράδιο Καψούρα!

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida