Στο δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα οι αθλητές του τοπικού τμήματος Special Olympics Hellas

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Στο δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα οι αθλητές του τοπικού τμήματος Special Olympics Hellas

Στο δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα οι αθλητές του τοπικού τμήματος Special Olympics Hellas

 

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

Η δεκατετραμελής αποστολή του τμήματος Special Olympics Hellas της Κοζάνης επισκέφθηκε το δήμαρχο Κοζάνης, Λάζαρο Μαλούτα, τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, στο Δημαρχείο, έπειτα από τη συμμετοχή της στους Πανελλήνιους Αγώνες.

Αναλυτικότερα, οι αθλητές συμμετείχαν στους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics “Λουτράκι 2022”, που διεξήχθησαν  3 με 8 Οκτωβρίου 2022, στο Λουτράκι Κορινθίας, κατακτώντας πλήθος μεταλλίων και διακρίσεων. Σημειώνεται, ότι στους αγώνες έλαβαν μέρος περισσότεροι από 900 αθλητές από Ελλάδα και Κύπρο.

Τα μέλη της αποστολής συνόδευαν ο τοπικός συντονιστής Special Olympics Κοζάνης, Πάρις Ζάμπακας, ο διευθυντής του Ειδικού Εργαστηρίου Κοζάνης, Αστέριος Τσιάγιας, η προπονήτρια Δώρα Καψάλη, ο προπονητής Χαρίλαος Παπαγιάννης, ο συνοδός Μιχάλης Μανδραβέλης,  καθώς και γονείς των αθλητών. Το «παρών» στη συνάντηση έδωσαν η αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών, Ελπίδα Κουϊμτζίδου, καθώς και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Μάρκος Φλώρος.

Ο κ. Ζάμπακας παρέδωσε στον δήμαρχο τιμητική πλακέτα των Special Olympics, για τη συνδρομή και την υποστήριξή του στο εγχείρημα.  Με τη σειρά του ο κ. Μαλούτας υπογράμμισε πως ο Δήμος Κοζάνης θα συνεχίσει να εφαρμόζει πολικές και να υλοποιεί έργα, στην κατεύθυνση της κοινωνικής ενσωμάτωσης και της ισότιμης πρόσβασης των ατόμων με αναπηρία.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στόχο των Special Olympics αποτελεί η ενίσχυση της ενσωμάτωσης και της κοινωνικοποίησης των ατόμων με αναπηρία, μέσω της συμμετοχής σε αθλητικές δραστηριότητες.

 

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Στο δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα οι αθλητές του τοπικού τμήματος Special Olympics Hellas Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Στο δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα οι αθλητές του τοπικού τμήματος Special Olympics Hellas Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Στο δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα οι αθλητές του τοπικού τμήματος Special Olympics Hellas

ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ:
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!