Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

Σε τροχιά υλοποίησης το πολυαναμενόμενο Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Κοζάνης

Σε τροχιά υλοποίησης το πολυαναμενόμενο Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Κοζάνης
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει το πρόγραμμα πολεοδομικής μεταρρύθμισης του Δήμου Κοζάνης, έπειτα από την προκήρυξη της σύμβασης για εκπόνηση μελέτης με τίτλο «Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο Δήμου Κοζάνης (ΔΕ Κοζάνης, Αιανής, Δημητρίου Υψηλάντη, Ελίμειας, Ελλησπόντου)»,βάσει του Νέου Χωροταξικού Νόμου 4759/2020.

Με την εκπόνηση του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου, ευρύτερα γνωστού με την προηγούμενη ονομασία ως Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο,   θα προκύψουν χρήσεις γης, σημεία ανάπτυξης παραγωγικών δραστηριοτήτων,  καθώς και επεκτάσεις του πολεοδομικού σχεδίου της πόλης και των  Κοινοτήτων, για όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου Κοζάνης.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος έχει αναλάβει από την πλευρά της πολιτείας την ανάθεση σε μελετητές της εκπόνησης  των απαιτούμενων μελετών και έχει προκηρύξει την ανάθεσή τους.

Σημειώνεται, ότι το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο θα καθορίσει τον πολεοδομικό σχεδιασμό και την οργάνωση του δήμου για τις επόμενες δεκαετίες.

 

*Η περίληψη της προκήρυξης σύμβασης εκπόνησης μελέτης επισυνάπτεται.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...