ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ERASMUS+ ΣΤΟ 3ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ERASMUS+ ΣΤΟ 3ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ERASMUS+ ΣΤΟ 3ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ


Σε εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης, με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών και από άλλα σχολεία της Κοζάνης, παρουσιάστηκαν τα τρία προγράμματα Erasmus+, τα οποία πραγματοποιήθηκαν με τη συγχρηματοδότηση της Ε.Ε. και στα οποία συμμετείχαν καθηγητές/-τριες του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης.

Ο καθηγητής Πληροφορικής κ. Δημήτρης Δαλαγιώργος και η καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας κ. Ελένη Βαγιαννίδου παρουσίασαν το πρόγραμμα ΚΑ122 με θέμα «Αειφορία-STEAM», το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Ταλίν της Εσθονίας και στο Πόρτο της Πορτογαλίας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η καθηγήτρια Οικονομολόγος κ. Γιαννούλα Τζώτζη παρουσίασε το πρόγραμμα ΚΑ201 «Climate Change in Classroom and Beyond» της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, στο οποίο συμμετείχαν καθηγητές και μαθητές του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης.

Ο φιλόλογος κ. Γιώργος Δελιόπουλος παρουσίασε το πρόγραμμα ΚΑ122 Ολιστική προσέγγιση της Βιωσιμότητας στην Εκπαίδευση» της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, στο οποίο συμμετείχαν καθηγητές του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης και περιλάμβανε επίσκεψη και παρακολούθηση μαθημάτων σε σχολεία στο Bialystok της Πολωνίας.

Στη δεύτερη φάση της εκδήλωσης ο κ. Δαλαγιώργος παρουσίασε στους συναδέλφους πώς η παιδαγωγική ομάδα του σχολείου μας συνέταξε τις αιτήσεις Erasmus+, πώς συνεργάστηκε με τη χρήση online εργαλείων, πώς καταχωρήθηκαν οι αιτήσεις στην πλατφόρμα Erasmus+ και πώς καταχωρήθηκαν στο Beneficiary Module οι διάφορες κινητικότητες των Σχεδίων Δράσης που υλοποιήθηκαν και θα υλοποιηθούν. Ακολούθησε συζήτηση για τα πρακτικά προβλήματα που συνάντησε η παιδαγωγική ομάδα κατά την υποβολή της αίτησης καθώς και για τις δυσκολίες της διαχείρισης του σχεδίου δράσης μέσω της πλατφόρμας του Beneficiary Module

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ERASMUS+ ΣΤΟ 3ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ERASMUS+ ΣΤΟ 3ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ERASMUS+ ΣΤΟ 3ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ERASMUS+ ΣΤΟ 3ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ERASMUS+ ΣΤΟ 3ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!