Ο Λάζαρος Μαλούτας για το νοσοκομείο: «Τίποτα δεν έχει “καεί”, τίποτα δεν έχει κριθεί, μέχρι να επιτευχθεί ο στόχος»

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Ο Λάζαρος Μαλούτας για το νοσοκομείο: «Τίποτα δεν έχει "καεί", τίποτα δεν έχει κριθεί, μέχρι να επιτευχθεί ο στόχος»

Η συμπόρευση από θεσμικούς φορείς για το νοσοκομείο μας, θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ. Παρόλα αυτά η Δημοτική Κίνηση και ο επικεφαλής της κ. Κουζιάκης συνεχίζουν να παραμένουν “άναυδοι” με το κάλεσμά μας, καθώς θεωρούν ότι το δίκαιο αίτημα των δημοτών “κάηκε”, κατά δήλωση τους στην τελευταία τους ανακοίνωση.

Εμείς λοιπόν πιστεύουμε, ότι οι πολίτες αξίζουν τις καλύτερες παροχές υγείας και συνεχίζουμε να διεκδικούμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Τίποτα δεν έχει “καεί”, τίποτα δεν έχει κριθεί, μέχρι να επιτευχθεί ο στόχος, ο οποίος είναι οι πολίτες να νιώθουν ασφαλείς για το ζήτημα της ιατρικής περίθαλψης.

Εάν οι εκπρόσωποι της Κίνησης θεωρούν «λαϊκισμό» και «πολιτική ιδιοτέλεια», όπως επισημαίνουν, τη διεκδίκησή μας για ένα νέο νοσοκομείο, μάλλον θα πρέπει να ρωτήσουν και την άποψη των πολιτών του Δήμου Κοζάνης και της ευρύτερης περιοχής. Γιατί κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν συμφωνούν με τη διεκδίκηση αναβαθμισμένων υπηρεσιών δημόσιας υγείας για όλους.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

Λάζαρος Μαλούτας,

Δήμαρχος Κοζάνης

 

 

ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ:
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!