Κωτσιδης Στέφανος

Νέα Ποντοκώμη: Επιταχύνθηκε ο ρυθμός εκτέλεσης έργων υποδομής στον οικισμό

Νέα Ποντοκώμη: Επιταχύνθηκε ο ρυθμός εκτέλεσης έργων υποδομής στον οικισμό
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Την εξέλιξη των εργασιών στον οικισμό της Νέας Ποντοκώμης παρακολούθησε ο δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, επισκεπτόμενος το χώρο εγκατάστασης του οικισμού.

Ο κ. Μαλούτας συνοδευόμενος από την αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων και Μελετών, Νούλα Τουμπουλίδου και τον επιβλέποντα μηχανικό της Τεχνικής Υπηρεσίας, Γιάννη Πιλαλίδη, διαπίστωσε επί τόπου την επιτάχυνση του ρυθμού των εργασιών, που ανέρχεται σε ποσοστό εκτέλεσης 93% για το δίκτυο ακαθάρτων, 45% για το δίκτυο ύδρευσης,  35% για το δίκτυο ομβρίων υδάτων και 85%  για την τηλεθέρμανση.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Untitled-2

Σύμφωνα με την ενημέρωση του επιβλέποντα, μέσα στον Ιούλιο ο ανάδοχος θα ξεκινήσει την τοποθέτηση κρασπέδων και τις εργασίες οδοστρωσίας, ενώ μέχρι το τέλος του έτους αναμένεται να ολοκληρωθεί η υποδομή των δικτύων κοινής ωφέλειας στο εσωτερικό του οικισμού.

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Νέα Ποντοκώμη: Επιταχύνθηκε ο ρυθμός εκτέλεσης έργων υποδομής στον οικισμό Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Νέα Ποντοκώμη: Επιταχύνθηκε ο ρυθμός εκτέλεσης έργων υποδομής στον οικισμό Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Νέα Ποντοκώμη: Επιταχύνθηκε ο ρυθμός εκτέλεσης έργων υποδομής στον οικισμό

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.