Να σταματήσει το μπαράζ απολύσεων στην ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Το Ε.Κ.Ν.Κ. τιμά την ηρωική εξέγερση του Πολυτεχνείου

Να σταματήσει το μπαράζ απολύσεων στην ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ

Η ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης που αυτή τη φορά εκφράστηκε μέσα από την απόλυση του προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων στην εταιρία ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ συναδέλφου Γιάννη Φραγγίδη καθώς και του προέδρου του Σωματείου Πωλητών –Οδηγών Άρη Μερκενίδη, όχι απλά μας βρίσκουν αντίθετους αλλά παράλληλα αποτελεί «ξένο σώμα» στις Δημοκρατικές κοινωνίες.

Η φίμωση της συνδικαλιστικής έκφρασης την ώρα που οι εργαζόμενοι διεκδικούν την ανάκληση προγενέστερων απολύσεων αλλά και την  υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, είναι καταδικαστέα με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Το Εργατικό Κέντρο Νομού Κοζάνης δηλώνει για μία ακόμα φορά πως στέκεται αλληλέγγυο στον αγώνα τον εργαζομένων, υποστηρίζει το δίκαιο των αιτημάτων τους και «αφορίζει» απολύσεις που κανένα θετικό πρόσημο δε μπορούν να έχουν στον κόσμο της εργασίας και της κοινωνίας γενικότερα.

 

Γραφείο Τύπου

ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ:
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!