Μεγάλες διακρίσεις αθλητών του Παλαιστικού Συλλόγου Κοζάνης  ”Κρότων”

Eordaialive Team
3λ ανάγνωσης
Μεγάλες διακρίσεις αθλητών του Παλαιστικού Συλλόγου Κοζάνης  ''Κρότων''
Μεγάλες διακρίσεις αθλητών του Παλαιστικού Συλλόγου Κοζάνης  ”Κρότων”
Καλησπέρα σας έχοντας πλήρη επίγνωση της της κατάστασης που υπάρχει θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως παρ’ όλες τις δυσκολίες  που βιώνουμε λόγω της πανδημίας όπως όλοι μας έτσι και ο αθλητισμός περνάει και αυτός την δοκιμασία του, πόσο ακόμα μάλλον ο πρωταθλητισμός που για να πετύχει κάποιος χρειάζεται διαρκής αγώνας, προσπάθεια, χώροι εκγύμνασης, ψυχολογία και πολλά ακόμα που λόγω της πανδημίας και των ΚΥΑ ήταν σχεδόν αδύνατο να επιτευχθούν. Γνωρίζοντας το ενδιαφέρον και τη μέχρι τώρα δράση σας στο χώρο του αθλητισμού θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε τις έως τώρα διακρίσεις των αθλητών μας για το 2021. Ο ιστορικός παλαιστικός σύλλογος <<Κρότων>> εκπροσωπεί την πόλη της Κοζάνης από το 1985  κάθε χρόνο σε όλα τα επίσημα πρωταθλήματα και σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες Παμπαίδων, Παίδων, Εφήβων, Ανδρών και αντίστοιχα των γυναικών. Κόντρα λοιπόν σε όλες τις δυσκολίες και πιστός στο ραντεβού του, ο <<Κρότων>> εκπροσώπησε την πόλη μας με 6 αθλητές στην ελληνορωμαϊκή πάλη και για πρώτη φορά με 3 αθλητές  στο στυλ ελευθέρας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αντρών-γυναικων που διεξήχθη στην Αθήνα στις 10 και 11 Ιουλίου στο αθλητικό στάδιο Ζωφριάς. Καθώς και με 1 αθλητή στην κατηγορία παίδων που διεξήχθη στις 26 Ιουνίου Πορρία Σερρών, όπως και στο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο που έγινε  στις 19 Ιουνίου στην Κατερίνη με 4 αθλητές.Οι αθλητές μας κατέκτησαν 3 χάλκινα μετάλλια στο στυλ της ελληνορωμαϊκής κατακτώντας την 5η θέση συλλογικά ενώ στο στυλ της ελευθέρας 1 ασημένιο και 2 5ες θέσεις.  Στο πρωτάθλημα παίδων ο αθλητής του Κρότων κατέλαβε την 5η θέση, ενώ στο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο 1χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο. Σειρά έχει το πρωτάθλημα εφήβων και το παγκόσμιο πρωτάθλημα beach wrestling που θα εκπροσωπηθεί από έναν αθλητή μας. Κλείνοντας, θα θέλαμε να αναφερθούμε στην καθοριστική συνδρομή του προπονητή κ. Θεοδοσιάδη Ευστάθιου καθώς με το μεράκι, την εμπειρία και τον προσωπικό χρόνο που αφιερώνει καθιστά εφικτή την διάκριση του συλλόγου. Η στάση του αποτελεί παράδειγμα για τα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα.
Αναλυτικότερα, οι διακρίσεις των αθλητών μας:
Ελληνορωμαϊκή πάλη:

  – Καραθανάσης Λάζαρος, 3η θέση στα 61 κιλά,
-Γεωργιάδης Παντελής, 3η θέση στα 67 κιλά,
-Νικολαΐδης Δημήτριος, 3η θέση στα 77 κιλά,
Ελευθέρα πάλη:
   -Καραθανάσης Λάζαρος, 2η θέση στα 61 κιλά,
-Φωτιάδης Κωνσταντίνος, 5η θέση στα 97 Κιλά,
-Φωτιάδης Αναστάσιος, 5η θέση στα 125Κιλά.
Παλης στην άμμο:
 – Καραθανάσης Λάζαρος 2ος 70 κιλά      –       – Φωτιάδης Κωνσταντίνος 1ος 90 κιλα. Πρωτάθλημα παίδων:

 5ος Θεοδοσιάδης Κωνσταντίνος

                              
                                                        Παλαιστικός Σύλλογος Κοζάνης

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Μεγάλες διακρίσεις αθλητών του Παλαιστικού Συλλόγου Κοζάνης  ''Κρότων'' Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Μεγάλες διακρίσεις αθλητών του Παλαιστικού Συλλόγου Κοζάνης  ''Κρότων'' Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Μεγάλες διακρίσεις αθλητών του Παλαιστικού Συλλόγου Κοζάνης  ''Κρότων'' Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Μεγάλες διακρίσεις αθλητών του Παλαιστικού Συλλόγου Κοζάνης  ''Κρότων'' Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Μεγάλες διακρίσεις αθλητών του Παλαιστικού Συλλόγου Κοζάνης  ''Κρότων'' Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Μεγάλες διακρίσεις αθλητών του Παλαιστικού Συλλόγου Κοζάνης  ''Κρότων''

ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ:
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!