Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης : Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης : Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα

Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης : Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα

 

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Στα πλαίσια των επαφών της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης με τους θεσμικούς παράγοντες της Περιφέρειας, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 02 Δεκεμβρίου 2021, συνάντηση με τον Δήμαρχο Κοζάνης κ. Μαλούτα Λάζαρο.

 

Εκ μέρους της Ενώσεως μας παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Παπαδημητρίου Λάζαρος, ο Αντιπρόεδρος Θεοχάρης Κων/νος και ο Γενικός Γραμματέας Βότσης Σιδέρης.

 

Τα μέλη της Ένωσης ενημέρωσαν τον κύριο Δήμαρχο για τα προβλήματα του κλάδου των στρατιωτικών διατυπώνοντας τις θέσεις και προτάσεις τους, ιδιαίτερα σε θέματα που άπτονται κοινού ενδιαφέροντος σχετικά με την ανάδειξη του έργου και της συμβολής των Ενόπλων Δυνάμεων στη τοπική κοινωνία.

 

Ο Δήμαρχος Κοζάνης απαντώντας στα μέλη του Δ.Σ, αναφέρθηκε στην σημασία που έχει για την οικονομική ανάπτυξη της πόλης της Κοζάνης, αλλά και συνολικά για τον Νομό, η πολυπληθής παρουσία των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των οικογενειών τους.

Επίσης αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων στην διατήρηση της Εθνικής κυριαρχίας και ομοψυχίας και αναφέρθηκε στη συνεχή κοινωνική προσφορά τους στον καιρό της ειρήνης.

 

Τέλος τα μέλη ευχαρίστησαν στο πρόσωπο του Δημάρχου όλους τους κατοίκους της Κοζάνης για την αγάπη και την εκτίμηση που καθημερινά αποδίδουν στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν στην περιοχή ανταλλάσοντας υποσχέσεις για συνεργασία του Δήμου Κοζάνης με την Ένωση όπως κοινές δράσεις αιμοδοσίας, συλλογής τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο κ.α.

Στην συνάντηση τηρήθηκαν όλα τα υγιεινομικά πρωτόκολλα που αφορούν τον Covid-19.

 

 

 

 

 

 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
     
Ο Πρόεδρος   Ο Γεν. Γραμματέας
     
     
Λάζαρος Παπαδημητρίου   Σιδέρης Βότσης
     
     

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές θα έστελνες στη νέα Βουλή των Ελλήνων;

Loading ... Loading ...