Με γεννήτριες το ορυχείο του Νοτίου Πεδίου

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Με γεννήτριες το ορυχείο του Νοτίου Πεδίου
Πυλώνας μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος υψηλής τάσης κάτω από τα σύννεφα της καταιγίδας "Eva" στο νομό Τρικάλων. (ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ/EUROKINISSI)

Με γεννήτριες το ορυχείο του Νοτίου Πεδίου


Εκτός λειτουργίας έχει τεθεί η ηλεκτρική παροχή στο περίπου 80% στο ορυχείο του Νοτίου Πεδίου, στο λεκανοπέδιο Κοζάνης-Πτολεμαΐδας, εξαιτίας της φωτιάς πού εκδηλώθηκε στο Κέντρο Υψηλής Τάσης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την δυσλειτουργία του ορυχείου σε ορισμένα τμήματα, καθώς τέθηκαν σε λειτουργία οι γεννήτριες με τις οποίες λειτουργούν τα περισσότερα συστήματα. Μετά το σβήσιμο της φωτιάς η ΔΕΗ έχει ξεκινήσει τιτάνιο αγώνα έτσι ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές στο πιο σύντομο χρόνο. Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 10:30 στο ισόγειο και υπόγειο χορό του διώροφου κτηρίου του Κέντρου Υψηλής Τάσης. Επιτόπου έφτασαν έξι πυροσβεστικά οχήματα με 13 άνδρες από τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Κοζάνης και Πτολεμαΐδας. Λόγω των πυκνών καπνών οι πυροσβέστες μπήκαν στο εσωτερικό χώρο με ειδικό εξοπλισμό και έσβησαν τη φωτιά σε περίπου μιάμιση ώρα.

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

 

.ertnews.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!