Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο σεμινάριο φωνητικής στο Δ.Ω.Κ.

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο σεμινάριο φωνητικής στο Δ.Ω.Κ.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο σεμινάριο φωνητικής στο Δ.Ω.Κ.

 

Την πολύχρονη πείρα και τις πολύτιμες συμβουλές του εισηγητή Ανδρέα Γκούση, κέρδισαν οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο φωνητικής, που διοργάνωσε το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης στις 15 & 16 Οκτωβρίου.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μαθητές μονωδίας, χορωδοί, τραγουδιστές βυζαντινής και άλλων ειδών μουσικής, παρακολούθησαν το διήμερο σεμινάριο και είχαν την ευκαιρία να εξασκηθούν στην ενεργοποίηση του διαφράγματος, τη σωστή τοποθέτηση και την προετοιμασία της φωνής (ζέσταμα).

Ο κ. Γκούσης, με εξαιρετικό τρόπο και άψογο επαγγελματισμό, μεταδοτικότητα και αμεσότητα, μετέφερε τις πληροφορίες και με προθυμία δέχθηκε τις ερωτήσεις από κάθε συμμετέχοντα, για όσα τους προβλημάτιζαν ή επιθυμούσαν καθοδήγηση και συμβουλές.

Το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης, θα συνεχίσει να διοργανώνει εξειδικευμένα σεμινάρια προσφέροντας έτσι, όσο το δυνατόν περισσότερες γνώσεις σε όσους ασχολούνται με την μουσική.

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο σεμινάριο φωνητικής στο Δ.Ω.Κ. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο σεμινάριο φωνητικής στο Δ.Ω.Κ. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο σεμινάριο φωνητικής στο Δ.Ω.Κ. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο σεμινάριο φωνητικής στο Δ.Ω.Κ.

 

 

ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ:
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!