Κοζάνη: Διακομιδή στην Αθήνα από ξηράς και αέρος για δυο μικρά αδελφάκια με αναπνευστική δυσχέρεια (βίντεο)

Ανακοίνωση - καταγγελία του Πανελλήνιου Σωματείου Τεχνικών ΕΚΑΒ.

Περιεχόμενο

Σε καλή κατάσταση βρίσκεται το τρίχρονο αγοράκι που διασωληνώθηκε το πρωί και μεταφέρθηκε από το Μαμάτσειο στο Παίδων Πεντέλης.

Το παιδάκι μεταφέρθηκε από τους γονείς του στις 12 τα ξημερώματα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, όπου οι παιδίατροι έκριναν ότι έπρεπε να διασωληνωθεί και επειδή δεν υπάρχει ΜΕΘ για παιδιά κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του σε Νοσοκομείο Παίδων που διαθέτει τέτοια μονάδα.

Με συντονισμένη επιχείρηση του ΕΚΑΒ και της Αστυνομίας το παιδί μεταφέρθηκε στο Αεροδρόμιο «Φίλιππος» της Κοζάνης, όπου θα παραληφθεί από στρατιωτικό αεροπλάνο για να μεταφερθεί στην Αθήνα και στο Νοσοκομείο Παίδων της Πεντέλης.

Την ίδια σχεδόν ώρα και η αδερφούλα του 3χρονου, ηλικίας 2 ετών μεταφέρονταν Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ, με συμπτώματα αναπνευστικής δυσχέρειας.

 

 

ertnews.gr – prlogos.gr

 

 

 

prlogos.gr

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !