Κοζάνη: Τα μυστικά για επιτυχημένη επιχειρηματικότητα παρουσίασε στη διάλεξή του ο Δρ Νέστορας Κολοβός

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Κοζάνη: Τα μυστικά για επιτυχημένη επιχειρηματικότητα παρουσίασε στη διάλεξή του ο Δρ Νέστορας Κολοβός

Τα μυστικά για επιτυχημένη επιχειρηματικότητα παρουσίασε στη διάλεξή του ο Δρ Νέστορας Κολοβός


 Τα μυστικά της επιχειρηματικότητας, έτσι όπως αυτά διδάσκονται στις μεγάλες επιχειρήσεις όλου του κόσμου, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν όσοι βρέθηκαν στο σεμινάριο με τίτλο «Πως να αναπτύξετε την επιχειρηματική σας ικανότητα και να αυξήσετε τα κέρδη σας», με εισηγητή το Δρ Νέστορα Κολοβό, που πραγματοποιήθηκε την Τέταρτη 9 Νοεμβρίου 2022, στο «Κοβεντάρειο».

Στην εκδήλωση, που διοργάνωσαν ο Δήμος Κοζάνης, το ΕΒΕ Κοζάνης και ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης, ο Δρ Κολοβός παρουσίασε τις βασικές γνώσεις της επιχειρηματικότητας μέσα από 50 απλές ερωτήσεις.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Όπως υπογράμμισε «Το εάν θα πετύχετε ή δεν θα πετύχετε επιχειρηματικά, εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς! Στη ζωή κερδίζουν αυτοί που γνωρίζουν περισσότερα και κάνουν περισσότερα! Με το να έλθετε εδώ σήμερα κάνατε το πρώτο σας βήμα για μια πιο αποτελεσματική επιχειρηματικότητα, καθώς οι γνώσεις αυτές θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την επιχειρηματική σας ικανότητα και να βάλετε τις βάσεις για την επιτυχία. Στις συνθήκες που διαμορφώνονται στην αγορά καθημερινά, εσείς πρέπει να ανταποκριθείτε αποτελεσματικά και αυτό θα το πετύχετε, αποκτώντας γνώσεις, δεξιότητες, εμπειρίες και αναπτύσσοντας τις ψυχικές σας αρετές και ψυχικές σας αντοχές».

Το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών διατηρήθηκε αμείωτο καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, ενώ με το πέρας της διάλεξης οι παριστάμενοι είχαν κατ’ ιδίαν  συζητήσεις με τον εισηγητή.

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Κοζάνη: Τα μυστικά για επιτυχημένη επιχειρηματικότητα παρουσίασε στη διάλεξή του ο Δρ Νέστορας Κολοβός Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Κοζάνη: Τα μυστικά για επιτυχημένη επιχειρηματικότητα παρουσίασε στη διάλεξή του ο Δρ Νέστορας Κολοβός Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Κοζάνη: Τα μυστικά για επιτυχημένη επιχειρηματικότητα παρουσίασε στη διάλεξή του ο Δρ Νέστορας Κολοβός Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Κοζάνη: Τα μυστικά για επιτυχημένη επιχειρηματικότητα παρουσίασε στη διάλεξή του ο Δρ Νέστορας Κολοβός

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!