Κοζάνη: Συμβολικός αποκλεισμός δρόμου από αγρότες

Κοζάνη: Συμβολικός αποκλεισμός δρόμου από αγρότες

Περιεχόμενο

Κοζάνη: Συμβολικός αποκλεισμός δρόμου από αγρότες

 

Σε συμβολικό αποκλεισμό του δρόμου θα προχωρήσουν οι αγρότες σήμερα (Τετάρτη 16/2/2022) στις 15:00, στον κόμβο Κοζάνης προς Λάρισα, όπου από χθες το απόγευμα έχουν «στήσει νέο μπλόκο».

Το νέο αυτό μπλόκο στήθηκε μετά από την απόφαση σύσκεψης  του Αγροτικού Συλλόγου των Δήμων Κοζάνης – Σερβίων – Βελβεντού, στην οποία αναδείχθηκε η ανάγκη για περαιτέρω κλιμάκωση του αγώνα και συντονισμό των κινητοποιήσεων των αγροτών σε πανελλαδικό επίπεδο.

Οι αγρότες δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους και καλούν όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής να ενισχύσουν το μπλόκο. Τα άμεσα αιτήματα διεκδίκησης των αγροτών είναι, η μείωση του κόστους παραγωγής, η προστασία από τις φυσικές καταστροφές, με υλοποίηση όλων των απαραίτητων έργων υποδομής, καθώς και αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ, ώστε να ασφαλίζει και να αποζημιώνει την παραγωγή και το κεφάλαιο στο 100% και τιμές που να καλύπτουν το κόστος παραγωγής και θα διασφαλίζουν εισόδημα επιβίωσης και προσιτές τιμές των προϊόντων στη λαϊκή κατανάλωση.

 

 

 

 

ert

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !