Κοζάνη: Πέθανε ύστερα από γλέντι 46χρονος – Έπαθε ανακοπή καρδιάς

Κοζάνη: Χαροπαλεύει 26χρονος που τραυματίστηκε με τον πατέρα του

Περιεχόμενο

Κοζάνη: Πέθανε ύστερα από γλέντι 46χρονος – Έπαθε ανακοπή καρδιάς

Γιατροί προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν με ΚΑΡΠΑ – Η εκδήλωση διεκόπη

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη στο χωριό Άνω Κώμη στην Κοζάνη όταν αργά το βράδυ του Σαββάτου ένας 46χρονος υπέστη ανακοπή καρδιάς, την ώρα που έφευγε από εκδήλωση με τη συνοδεία της συζύγου του.

Όπως μεταδίδει το kozanimedia.gr ο άνδρας είχε χάσει τις αισθήσεις του και δύο γνωστοί στην περιοχή γιατροί προσπάθησαν να τον επαναφέρουν με σύστημα ΚΑΡΠΑ, ώσπου να φθάσει το ασθενοφόρο. Το ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η εκδήλωση όπως ήταν αναμενόμενο διεκόπη λόγω του σοκαριστικού συμβάντος.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !