Κοζάνη: Ορκωμοσία μόνιμης αναισθησιολόγου

Κοζάνη: Ορκωμοσία μόνιμης αναισθησιολόγου

Περιεχόμενο

Κοζάνη: Ορκωμοσία μόνιμης αναισθησιολόγου

 

Ορκίστηκε και ανέλαβε υπηρεσία στο νοσοκομείο Κοζάνης, σε βαθμό Διευθύντριας Αναισθησιολογίας η κα Ιωάννα Μιμήτου, καταλαμβάνοντας μία από τις τρεις θέσεις αναισθησιολόγων που προκηρύχθηκαν το Φθινόπωρο του 2021.

Η κα Μιμήτου, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Νοσοκομείου, υπηρετούσε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης ως Επιμελήτρια Β΄ τα τελευταία χρόνια και στη ΜΕΘ από την έναρξη λειτουργίας της και γνωρίζει καλά τις δυσκολίες της θέσης που αναλαμβάνει, ιδιαίτερα τώρα εξαιτίας της πανδημίας.

 

 

 

ert

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !