Κοζάνη: Μαθητές γνώριζαν τη διαδικασία κατασκευής και υλοποίησης ενός φωτοβολταϊκού πάρκου

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Κοζάνη: Μαθητές γνώριζαν τη διαδικασία κατασκευής και υλοποίησης ενός φωτοβολταϊκού πάρκου

Τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τη διαδικασία κατασκευής και υλοποίησης ενός  φωτοβολταικού πάρκου είχαν οι μικροί μαθητές του εργαστηρίου εκπαιδευτικής ρομποτικής Κοζάνης «ARTIROBOTS», που επισκέφθηκαν το εργοτάξιο της  kIEFER ΤΕΚ στο Βαθύλακκο.

H εκπαιδευτική  εκδρομή έγινε στο πλαίσιο της συμμετοχής  του «ARTIROBOTS» στο διαγωνισμό FIRST® LEGO® League Challenge SUPERPOWERΕD℠, που έχει ως αντικείμενο μεταξύ άλλων της δημιουργίας ενός  Project Καινοτομίας στον τομέα της βιώσιμης ενέργειας*.

Το «ARTIROBOTS» θα ήθελε να ευχαριστήσει τα στελέχη της KIEFER ΤΕΚ κα Ολγα Ταμπακάκου, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, τον κ.Νίκο Κλωνάρα υπεύθυνο εργοταξίου και τον κ. Κώστα Τσαμπούρη, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό ΤΕ για τη συμβολή τους στην άρτια πραγματοποιήση της επίσκεψης.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

* Το FIRST® LEGO® League Challenge εισάγει σε παιδιά σε ηλικίας 9-16 τις έννοιες της επιστήμης, τεχνολογίας, μηχανικής και μαθηματικών (STEM) μέσω μιας διασκεδαστικής, και πρακτικής μάθησης. Οι συμμετέχοντες αποκτούν πραγματική εμπειρία επίλυσης προβλημάτων μέσω ενός καθοδηγημένου, παγκόσμιου προγράμματος ρομποτικής, βοηθώντας τους σημερινούς μαθητές και καθηγητές να χτίσουν μαζί ένα καλύτερο μέλλον.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!