Κοζάνη: Φίδι τρύπωσε σε αυτοκίνητο

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Κοζάνη: φίδι τρύπωσε σε αυτοκίνητο

Κοζάνη: Φίδι τρύπωσε σε αυτοκίνητο


 

Το φίδι τρύπωσε στο αυτοκίνητο χωρίς ο οδηγός να καταλάβει το παραμικρό. Από καθαρή τύχη δεν σημειώθηκε ατύχημα στην Κοζάνη, όταν το βλέμμα του, έπεσε στη θέση του συνοδηγού…

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Το φίδι μπήκε στο αυτοκίνητο πριν από τον οδηγό. Εκείνος κάθισε στη θέση του και ξεκίνησε για τον προορισμό του. Είχε ανοιχτό το παράθυρο και ο θόρυβος από τον αέρα έπαιξε όπως φαίνεται ρόλο, στο να μην καταλάβει την παρουσία του ερπετού. Το φίδι ανέβηκε στο κάθισμα του συνοδηγού και ξαφνικά ο οδηγός το είδε δίπλα του. Ευτυχώς αντέδρασε ψύχραιμα. Σταμάτησε με ασφάλεια και ειδοποίησε την πυροσβεστική, που έσπευσε στο σημείο για να δώσει τέλος στο όλο θέμα. Κάτι που έγινε λίγα λεπτά αργότερα.

Το φίδι εντοπίστηκε σε αυτοκίνητο το μεσημέρι της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου 2022. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το φίδι εντοπίστηκε στον επαρχιακό δρόμο από Οινόη προς Καπνοχώρι από τον οδηγό του αυτοκίνητου, ο οποίος κάλεσε αμέσως σε βοήθεια.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ένα Πυροσβεστικό όχημα με δύο άντρες, προκειμένου να προβούν στην επιχείρηση απελευθέρωσης του φιδιού. Σύμφωνα με το kozanilife.gr, οι πυροσβέστες επιχείρησαν με ειδικές μεταλλικές λαβίδες – τσιμπίδες, που χρησιμοποιούνται σε τέτοιες περιπτώσεις. Λίγα λεπτά αργότερα το φίδι βγήκε από το αυτοκίνητο και απελευθερώθηκε στο φυσικό του περιβάλλον.

Αυτή πάντως δεν ήταν η πρώτη φορά που ένα φίδι κατάφερε να μπει σε αυτοκίνητο. Τον περασμένο Αύγουστο μάλιστα, ένα ερπετό ενός μέτρου εγκλωβίστηκε σε ντεπόζιτο βενζίνης αυτοκινήτου, μέσα σε επιχείρηση στην ανατολική Θεσσαλονίκη (δείτε βίντεο)

ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ:
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!