Κοζάνη: Έσωσε τη ζωή Αστυνομικού δίνοντας τις πρώτες βοήθειες!

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Κοζάνη: Έσωσε τη ζωή Αστυνομικού δίνοντας τις πρώτες βοήθειες!

Κοζάνη: Έσωσε τη ζωή Αστυνομικού δίνοντας τις πρώτες βοήθειες!


Αργυρώ Ζιάμπα για  το KOZANILIFE.GR,

Έσωσε τη ζωή Αστυνομικού – Υπάλληλος καταστήματος εστίασης έσωσε τη ζωή Αστυνομικού δίνοντας τις πρώτες βοήθειες 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αναστάτωση επικράτησε την Δευτέρα στην Κοζάνη σε κατάστημα εστίασης,  όταν αστυνομικός κατά τη διάρκεια του φαγητού του πνίγηκε .
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR,  ο Αστυνομικός κατά τη διάρκεια που επισκέφθηκε κατάστημα εστίασης προκειμένου να πάρει σάντουιτς, στα πρώτα δευτερόλεπτα που έτρωγε φαίνεται να έφραξε η αναπνευστική του οδός.
Οι παρευρισκόμενοι πελάτες καθώς και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος σάστισαν, αφού δεν μπορούσαν να τον βοηθήσουν, ενώ ούτε ο ίδιος ήταν σε θέση να ζητήσει βοήθεια .
Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες το θέαμα ήταν σοκαριστικό, αφού ο Αστυνομικός βρισκόταν στο έδαφος προσπαθώντας να αναπνεύσει, αλλά και χωρίς να μπορεί να δώσει να καταλάβουν οι παρευρισκόμενοι, το τι μπορεί να του συμβαίνει.
Γυναίκα υπάλληλος του καταστήματος εστίασης που δούλευε εκείνη την ώρα, αντέδρασε ψύχραιμα, πλησίασε τον Αστυνομικό και πιέζοντας τον στο διάφραγμα, κατάφερε να αποφράξει την αναπνευστική του οδό.
Ο αστυνομικός επανήλθε χάρη στις πρώτες βοήθειες της υπαλλήλου.
Το παραπάνω γεγονός, αποτελεί ένα δυνατό μήνυμα ως προς το πόσο σημαντικό είναι να γνωρίζει κανείς πρώτες βοήθειες .
Στην προκειμένη περίπτωση, η υπάλληλος του καταστήματος, έσωσε κυριολεκτικά τη ζωή του Αστυνομικού, δίνοντας το πιο ηχηρό μήνυμα, ότι τη στιγμή που οι αστυνομικοί είναι αυτοί που θα κληθούν να δώσουν βοήθεια, σε μία στιγμή αποδεικνύεται, ότι κανείς δεν είναι άτρωτος και μπορεί να βρεθεί σε θέση ανάγκης.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!