Κοζάνη: Ασφυκτική κατάσταση στα νοσοκομεία

Κοζάνη: Ασφυκτική κατάσταση στα νοσοκομεία

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Κοζάνη: Ασφυκτική κατάσταση στα νοσοκομεία

 

Δύσκολη παραμένει η  κατάσταση στο Νοσοκομείο Κοζάνης, με την αυξημένη ροή των ασθενών, θετικών και ύποπτων, στην κλινική covid, που είναι ασφυκτικά γεμάτη, ενώ έχουν δοθεί για τη διαχείριση των περιστατικών κλίνες της μαιευτικής και ετοιμάζεται και η χειρουργική.

Η ΜΕΘ στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης παραμένει γεμάτη με τρία άτομα δια σωληνωμένα εκτός ΜΕΘ, εν αναμονή  άδειων κλινών σε νοσοκομεία της Βορείας Ελλάδας. Ωστόσο  περιστατικά μη covid μεταφέρονται ήδη από το Νοσοκομείο Κοζάνης στην euromedica. Μάχη συνεχίζουν να δίνουν γιατροί και νοσηλευτές της παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Κοζάνης, που περιγράφουν την δύσκολη κατάσταση που βρίσκονται και πάλι, με τις ελλείψεις να παραμένουν και τα περιστατικά που χρήζουν νοσηλείας να είναι πολλά,  και σε πολλές των περιπτώσεων πολύ δύσκολα, σε σχέση με το προηγούμενο κύμα. Δύσκολη είναι η κατάσταση και στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, όπου στην κλινική COVID νοσηλεύονται 46 άτομα ενώ η ΜΕΘ παραμένει γεμάτη.

 

 

 

 

ertnews.

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Aκούστε μας LIVE! Ράδιο Καψούρα!

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida