Κοζάνη: Ασφυκτική κατάσταση στα νοσοκομεία

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Κοζάνη: Ασφυκτική κατάσταση στα νοσοκομεία

Κοζάνη: Ασφυκτική κατάσταση στα νοσοκομεία

 

Δύσκολη παραμένει η  κατάσταση στο Νοσοκομείο Κοζάνης, με την αυξημένη ροή των ασθενών, θετικών και ύποπτων, στην κλινική covid, που είναι ασφυκτικά γεμάτη, ενώ έχουν δοθεί για τη διαχείριση των περιστατικών κλίνες της μαιευτικής και ετοιμάζεται και η χειρουργική.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η ΜΕΘ στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης παραμένει γεμάτη με τρία άτομα δια σωληνωμένα εκτός ΜΕΘ, εν αναμονή  άδειων κλινών σε νοσοκομεία της Βορείας Ελλάδας. Ωστόσο  περιστατικά μη covid μεταφέρονται ήδη από το Νοσοκομείο Κοζάνης στην euromedica. Μάχη συνεχίζουν να δίνουν γιατροί και νοσηλευτές της παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Κοζάνης, που περιγράφουν την δύσκολη κατάσταση που βρίσκονται και πάλι, με τις ελλείψεις να παραμένουν και τα περιστατικά που χρήζουν νοσηλείας να είναι πολλά,  και σε πολλές των περιπτώσεων πολύ δύσκολα, σε σχέση με το προηγούμενο κύμα. Δύσκολη είναι η κατάσταση και στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, όπου στην κλινική COVID νοσηλεύονται 46 άτομα ενώ η ΜΕΘ παραμένει γεμάτη.

 

 

 

 

ertnews.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!