Κοζάνη: Άδωνις Γεωργιάδης on – air: Ντροπή σας, με καλέσατε για να κάνετε εξυπνάδες

Κοζάνη: Άδωνις Γεωργιάδης on – air: Ντροπή σας, με καλέσατε για να κάνετε εξυπνάδες

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Ανέβηκαν οι «τόνοι» σε συνέντευξη του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη στο Top Channel της Κοζάνης, όπου ο υπουργός βγήκε να μιλήσει μετά την απόφαση να μείνει το λουκέτο στα καταστήματα.

Στην εκπομπή υπήρξε έντονος εκνευρισμός, όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω. «Ο σκοπός που με καλέσατε είναι να κάνετε εξυπνάδες», είπε κάποια στιγμή ενοχλημένος ο Άδωνις Γεωργιάδης στις αναφορές των δημοσιογράφων, ενώ κάποια άλλη στιγμή αποκρίθηκε: «Δεν είπα στον ΣΚΑΪ ότι είστε πιο παραβατικοί, αν εξελήφθη αυτό έτσι ως φωναχτή σκέψη σας ζητώ συγγνώμη».

«Ο υπουργός σας φταίει που είστε σε καραντίνα;», αναρωτήθηκε ενώ σε άλλη στιγμή της συνέντευξης είπε: «Ντροπή σας να μου λέτε ότι δεν ασχολήθηκα με την Κοζάνη».

Η συνέντευξη του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη δόθηκε στο Top Channel και είχε ως αφορμή τις αιτίες της διαρκούς αύξησης κρουσμάτων στην Περιφερειακή Ενότητα της Κοζάνης.

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Aκούστε μας LIVE! Ράδιο Καψούρα!

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida