Κοπή Βασιλόπιτας του Συλλόγου Καθηγητών Γαλλικής γλώσσας Ν. Κοζάνης

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
 Κοπή Βασιλόπιτας του Συλλόγου Καθηγητών Γαλλικής γλώσσας Ν. Κοζάνης

 Κοπή Βασιλόπιτας του Συλλόγου Καθηγητών Γαλλικής γλώσσας Ν. Κοζάνης

 

Ο Σύλλογος Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας Ν. Κοζάνης πραγματοποίησε, την Πέμπτη 03 Μαρτίου, την κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου στο καφέ  Anastasia, κόβοντας την παραδοσιακή γαλλική ‘’Galette des Rois’’.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μέσα σε ένα φιλικό και εγκάρδιο περιβάλλον τα μέλη του Συλλόγου αντάλλαξαν ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά. ’’ La Reine de l’Année’’, η Βασίλισσα της χρονιάς σύμφωνα με το γαλλικό έθιμο, ήταν η ταμίας του συλλόγου κα Ελένη Τόλκα, η οποία κέρδισε το φλουρί συνοδευόμενο από ένα σετ με γαλλικά προϊόντα περιποίησης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, συζητήθηκαν αφενός δράσεις διαδικτυακές και δια ζώσης που έλαβαν χώρα από τους εκπαιδευτικούς του συλλόγου, αφετέρου τέθηκαν  νέοι στόχοι και προσδοκίες.

Το ΔΣ του Συλλόγου εύχεται Ειρήνη, Υγεία και Αγάπη σε όλους τους συναδέλφους και σε όλο τον κόσμο.

Για το ΔΣ

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης  Κοπή Βασιλόπιτας του Συλλόγου Καθηγητών Γαλλικής γλώσσας Ν. Κοζάνης Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης  Κοπή Βασιλόπιτας του Συλλόγου Καθηγητών Γαλλικής γλώσσας Ν. Κοζάνης

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!