ΚΑΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ OΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΚΑΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ Τ ΗΣ ΔΕΥΑΚ- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ OΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

ΚΑΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ OΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

Καμία αύξηση στα τιμολόγια θέρμανσης – νερού. Φτάνει πια, αρκετά πληρώσαμε!

Την στιγμή που χρυσοπληρώνουμε ρεύμα, λαϊκά αγαθά, βενζίνη για να κινηθούμε, πετρέλαιο και ξύλο για να ζεσταθούμε, δημοσιεύματα αναφέρουν πως δρομολογούνται από την διοίκηση της ΔΕΥΑΚ αυξήσεις στα τιμολόγια τηλεθέρμανσης και νερού που ήδη χρυσοπληρώναμε.

Ενώ σήμερα υπάρχει θέμα διαβίωσης σε αρκετές λαϊκές οικογένειες, κάποιοι επιλέγουν για άλλη μια φορά να φορτώσουν τα βάρη των ανατιμήσεων στις δικές μας πλάτες. Είναι τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης.

Το μεροκάματο η και το μηνιάτικο δεν φτάνει πλέον ούτε για τα βασικά καθώς μια σειρά κοινωνικές ανάγκες με την άνοδο των τιμών το εξανεμίζουν.

Αρκετά ανεχτήκαμε αυτή την κατάσταση, η υπομονή μας εξαντλήθηκε. Δεν δεχόμαστε να πληρώσουμε εμείς για ακόμη μια φορά για να βγαίνει το κεφάλαιο αλώβητο με κέρδη και φοροαπαλλαγές.

Δεν θα απολογηθούμε – ούτε θα λογοδοτήσουμε εμείς για το πανάκριβο ρεύμα, νερό θέρμανση. Να απολογηθούν αυτοί που μας πουλούσαν υποσχέσεις  πως με την πράσινη ανάπτυξη και την απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας θα μειώνονταν το «ενεργειακό κόστος», η «σπατάλη ενέργειας» και θα προστατεύονταν το περιβάλλον! Τα είδαμε και τα καλά του ανταγωνισμού με την τιμή της MWh να αγγίζει τα 400 ευρώ. Τελικά το «ενεργειακό κόστος» το πληρώνουμε και θα το πληρώσουμε εμείς.

Καλούμε κάθε εργαζόμενο στην κινητοποίηση την Πέμπτη 23.12 στις 6μμ για να μην περάσουν οι σχεδιαζόμενες αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΥΑΚ.

Καλούμε κάθε εργαζόμενο να αντιδράσει, να ξεσηκωθεί, να πάρει την κατάσταση στα χέρια του για να υπερασπίσει το εισόδημα αλλά και τα δικαιώματα του.

Απαιτούμε:

  • Καμία αύξηση στα τιμολόγια της τηλεθέρμανσης και του νερού. Μείωση στα τιμολόγια στους άνεργους, τους χαμηλά αμειβόμενους εργαζόμενους, στους χαμηλοσυνταξιούχους. Καμία διακοπή  παροχής σε φτωχά εργατικά –λαϊκά νοικοκυριά.
  • Επέκταση του δικτύου τηλεθέρμανσης και σε άλλους οικισμούς, αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης με αυτό σύγχρονων προδιαγραφών.
  • Διαγραφή χρεών ανέργων , απόρων χαμηλόμισθων , χαμηλοσυνταξιούχων που αποδεδειγμένα δεν έχουν να πληρώσουν.
  • Καμία αύξηση στα τιμολόγια του ρεύματος.
  • Να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου ώστε να εξασφαλίζεται η θερμική ενέργεια για την λειτουργία της τηλεθέρμανσης.
  • Καμία αλλαγή των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων της ΔΕΥΑΚ, προσλήψεις προσωπικού με μόνιμη και σταθερή δουλειά.
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Aκούστε μας LIVE! Ράδιο Καψούρα!

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida