Κάλεσμα του ΦΣ Κοζάνης στους φιλάθλους, για τον σημερινό αγώνα με την ΑΕΠ στο ΔΑΚ Κοζάνης

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Κάλεσμα του ΦΣ Κοζάνης στους φιλάθλους, για τον σημερινό αγώνα με την ΑΕΠ στο ΔΑΚ Κοζάνης

Κάλεσμα του ΦΣ Κοζάνης στους φιλάθλους, για τον σημερινό αγώνα με την ΑΕΠ στο ΔΑΚ Κοζάνης

Η Διοίκηση του ΦΣ Κοζάνης Θα ήθελε να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας για την εντυπωσιακή του παρουσία, την συσπείρωση και την συμπαράσταση του στην ομάδα, σε όλους τους αγώνες εντός και εκτός έδρας. Οι φίλαθλοι της ομάδας μας είναι ο δωδέκατος παίκτης, στηρίζοντας μέχρι τέλους τις προσπάθειες των παικτών μας σε κάθε αγώνα.  Η Διοίκηση του ΦΣ Κοζάνης καλεί το φίλαθλο κόσμο της πόλης μας την ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ (15:00) να γεμίσει το ΔΑΚ ΚΟΖΑΝΗΣ (όριο θεατών) για την στήριξη της ομάδας μας, για την άνοδο στην ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2.

Προτεραιότητά μας η εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Το ΦΣ Κοζάνης υπενθυμίζει στους φιλάθλους της πως στα πλαίσια της δικής τους εξυπηρέτησης, θα ανοίξει τις θύρες του γηπέδου από νωρίς (13:00) προκειμένου να ελαττωθεί όσο το δυνατόν ο χρόνος αναμονής κατά την είσοδό τους στις εξέδρες. Η είσοδος στο Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης θα γίνεται αποκλειστικά από την κεντρική θύρα του σταδίου επί της οδού Ολυμπιάδος. Σας καλούμε να προσέρχεστε νωρίς στο γήπεδο για την καλύτερη διευκόλυνσή σας.

Για την είσοδο των φιλάθλων θα τηρηθούν οι υγειονομικές οδηγίες που δόθηκαν λόγω πανδημίας.

Τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα για τους φιλάθλους:

Κατά την είσοδο στο γήπεδο θα γίνεται αυστηρός έλεγχος για την τήρηση των μέτρων. Η δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες κατά το τελευταίο τρίμηνο θεατές. Οι ανήλικοι εισέρχονται με βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου (PCR ή rapid test), ή με δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test), που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!