ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ Η «Συνομωσία Κρουστών» του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης ζωντανεύει απόψε το κέντρο της πόλης

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ Η «Συνομωσία Κρουστών» του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης ζωντανεύει απόψε το κέντρο της πόλης

ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Η «Συνομωσία Κρουστών» του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης ζωντανεύει απόψε το κέντρο της πόλης

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Δήμος Κοζάνης και ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας, σηματοδοτώντας την ετήσια γιορτή της μουσικής και της εαρινής ισημερίας, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής ημέρας Μουσικής που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 21 Ιουνίου, οργανώνει μουσικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε διάφορα σημεία της πόλης.

  • Την Κυριακή 19 Ιουνίου στην κεντρική πλατεία η Φιλαρμονική Δήμου Κοζάνης «Πανδώρα» συμμετείχε στο 2ο OPEN BOOK, κλείνοντας τις δράσεις του φεστιβάλ με μελωδίες του Μίκη Θεοδωράκη και άλλα μουσικά κομμάτια.
  • Σήμερα Τρίτη 21 Ιουνίου στον πεζόδρομο και την κεντρική πλατεία ώρα 20:00, το Σύνολο κρουστών ενηλίκων, «Συνομωσία Κρουστών» του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης, υπό την Δ/νση του κ. Σάκη Κουκουμπέση, θα δώσει ρυθμό και παλμό, ζωντανεύοντας με ηχοχρώματα το κέντρο της πόλης.
  • Το Σάββατο 25 Ιουνίου ώρα 21:00, στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Δ. Κοζάνης, το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης παρουσιάζει το «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ», το εμβληματικό έργο του Οδυσσέα Ελύτη που μελοποίησε ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης Μίκης Θεοδωράκης. Συμμετέχει πολυπληθές σχήμα ορχήστρας και χορωδιών.Προπώληση καθημερινά από τις 9πμ-2μμ, στα γραφεία του ΟΑΠΝ Π. Μελά & Πλ. Αυλιώτη στην Κοζάνη (τηλ. 2461029843) και από τις 3μμ-8μμ στο Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης Δρίζειο κτίριο (τηλ. 2461034932). Τιμή εισιτηρίων: Κανονικό 10€, μαθητικό – φοιτητικό 7€

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές θα έστελνες στη νέα Βουλή των Ελλήνων;

Loading ... Loading ...