Η Απεργιακή κινητοποίηση στην Κοζάνη (βίντεο-εικόνες)

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Η Απεργιακή κινητοποίηση στην Κοζάνη (βίντεο-εικόνες)

Η Απεργιακή κινητοποίηση στην Κοζάνη (βίντεο-εικόνες)


Απεργιακή συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης από φορεί της περιοχής. Ο Λευτέρης Αδάμ, πρόεδρος του εργατικού κέντρου ανέφερε ότι «το Εργατικό Κέντρο, η ΑΔΕΔΥ, τα τεχνικά επιμελητήρια, ο εμπορικός σύλλογος δίνουμε ένα μήνυμα .Η κατάσταση δεν πάει άλλο .Οι εργαζόμενοι δεν αντέχουν άλλο. Θα πρέπει να παρθούν μέτρα για να κατπολεμηθεί η ακρίβεια και η κοινωνία μα πάρει μια ανάσα».

«Φτάνει πια. Δεν μπορεί οι εργαζόμενοι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα να πληρώνουμε το μάρμαρο» ανέφερε ο Δημήτρης Τσίπρας, πρόεδρος νομαρχιακού τμήματος Νομού Κοζάνης.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

«Οι εργαζόμενοι της χώρας φωνάζουνε ενάντια στο καθεστώς της ασυδοσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη» τόνισε η Καλλιόπη Βέττα . «Λένε όχι στην ακρίβεια , στον πληθωρισμό. Ο μήνας δεν μπορεί να βγει. Υπάρχει εναλλακτική λύση με προοδευτική κυβέρνηση που θα εξασφαλίζει αξιοπρεπείς μισθούς. Ο αγώνας συνεχίζεται».

Γιώργος Αδαμίδης, πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ δήλωσε : «Λέμε ένα μεγάλο όχι στην ακρίβεια, στην ανέχεια, στις επιλογές αυταρχισμού .Οι εργαζόμενοι σε όλη την χώρα δίνουμε το παρών .Είναι μεγαλειώδεις οι συγκεντρώσεις. Η ενεργειακή κρίση μαστίζει, η απολιγνιτοποίση δίνει τεράστια προβλήματα σε όλους. .Αν δεν το κατανοήσει η κυβέρνηση είναι βέβαιο ότι στις επερχόμενες εκλογές θα πάρει το μήνυμά της».

Ακολούθησε πορεία στους δρόμους της Κοζάνης.

Ιωάννα Παπαδημητρίου – prlogos.gr

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Απεργιακή κινητοποίηση στην Κοζάνη (βίντεο-εικόνες)Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Απεργιακή κινητοποίηση στην Κοζάνη (βίντεο-εικόνες)Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Απεργιακή κινητοποίηση στην Κοζάνη (βίντεο-εικόνες)Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Απεργιακή κινητοποίηση στην Κοζάνη (βίντεο-εικόνες)Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Απεργιακή κινητοποίηση στην Κοζάνη (βίντεο-εικόνες)Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Απεργιακή κινητοποίηση στην Κοζάνη (βίντεο-εικόνες)Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Απεργιακή κινητοποίηση στην Κοζάνη (βίντεο-εικόνες)Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Απεργιακή κινητοποίηση στην Κοζάνη (βίντεο-εικόνες)Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Απεργιακή κινητοποίηση στην Κοζάνη (βίντεο-εικόνες)Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Απεργιακή κινητοποίηση στην Κοζάνη (βίντεο-εικόνες)Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Απεργιακή κινητοποίηση στην Κοζάνη (βίντεο-εικόνες)Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Απεργιακή κινητοποίηση στην Κοζάνη (βίντεο-εικόνες)Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Απεργιακή κινητοποίηση στην Κοζάνη (βίντεο-εικόνες)Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Απεργιακή κινητοποίηση στην Κοζάνη (βίντεο-εικόνες)Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Απεργιακή κινητοποίηση στην Κοζάνη (βίντεο-εικόνες)Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Απεργιακή κινητοποίηση στην Κοζάνη (βίντεο-εικόνες)Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Απεργιακή κινητοποίηση στην Κοζάνη (βίντεο-εικόνες)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!