Γίνε η Δύναμή σου»: Εκστρατεία ενημέρωσης του Δήμου Κοζάνης για τη βία κατά των γυναικών με αυτοκόλλητα σε καταστήματα

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Γίνε η Δύναμή σου»: Εκστρατεία ενημέρωσης του Δήμου Κοζάνης για τη βία κατά των γυναικών με αυτοκόλλητα σε καταστήματα

Γίνε η Δύναμή σου»: Εκστρατεία ενημέρωσης του Δήμου Κοζάνης για τη βία κατά των γυναικών με αυτοκόλλητα σε καταστήματα

Μία σημαντική πρωτοβουλία του ΞενώναΦιλοξενίας Γυναικών του Δήμου Κοζάνης, ξεκινάσημειολογικά την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.

Στην προσπάθεια προσέγγισης οποιαδήποτε γυναίκας μπορεί να χρειάζεται βοήθεια και υποστήριξη, πρόκειται να τοποθετηθούν ενημερωτικά αυτοκόλλητα σε καίρια σημεία (γυναικείες τουαλέτες, γυναικεία δοκιμαστήρια ρούχων κ.α.) των καταστημάτων εστίασης και των εμπορικών καταστημάτων γυναικείων ενδυμάτων.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η πρωτοβουλία, η οποία εντάσσεται στο Σχέδιο Δράσης για την Ισότητα των Φύλων του Δήμου Κοζάνης, απευθύνεται  σε γυναίκες που χρειάζονται υποστήριξη. Μέσα στις συνθήκες ιδιωτικότητας που παρέχουν τα συγκεκριμένα περιβάλλοντα, οι γυναίκες που ενδιαφέρονται θα μπορέσουν να πάρουν τα στοιχεία επικοινωνίας αναφορικά  με τις δομές που λειτουργούν στην πόλη της Κοζάνης για την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών: του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Κοζάνης του Κ.Ε.Θ.Ι. και του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών του Δήμου Κοζάνης.

Η δράση υλοποιείται σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης και το Σωματείο Εστίασης Κοζάνης «Ερμής», η συμμετοχή των οποίων έχει καθοριστική σημασία στη μετάδοση του μηνύματος προς τις γυναίκες κάθε ηλικίας της τοπικής κοινωνίας. Τα καταστήματα των μελών των δύο συλλόγων θα αποτελέσουν τον «αγγελιοφόρο» του μηνύματος, και θα συμβάλουν ουσιαστικά στον αγώνα για μία κοινωνία χωρίς διακρίσεις και βία.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!