Γεωργαντάς: Πάνω από 20 εκατ. ευρώ οι αποζημιώσεις προς τους παραγωγούς της Κοζάνης – Έρχονται ανακοινώσεις

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Γεωργαντάς: Πάνω από 20 εκατ. ευρώ οι αποζημιώσεις προς τους παραγωγούς της Κοζάνης - Έρχονται ανακοινώσεις

Γεωργαντάς: Πάνω από 20 εκατ. ευρώ οι αποζημιώσεις προς τους παραγωγούς της Κοζάνης – Έρχονται ανακοινώσεις

 

Την πρώτη του σύσκεψη ως υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων πραγματοποίησε ο Γιώργος Γεωργαντάς ο οποίος υποδέχθηκε στο ΥΠΑΑΤ τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργο Κασαπίδη και τους βουλευτές Κοζάνης της ΝΔ προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει με τις αποζημιώσεις των παραγωγών από τον παγετό της ‘Ανοιξης 2021 και των οποίων η παραγωγή επλήγη ενώ βρισκόταν στην ολοκλήρωση του προανθικού σταδίου και στην έναρξη της ανθικής περιόδου.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η σύσκεψη αφορούσε τις περιοχές της Εορδαίας και της Κοζάνης και σύμφωνα με πληροφορίες τονίστηκε ότι θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία, όπως στις άλλες περιπτώσεις αποζημιώσεων για τον «Παγετός-‘Ανοιξη 2021», ενώ θα χρειαστεί μια επιπρόσθετη δαπάνη άνω των 20 εκατ. ευρώ για αποζημιώσεις.
Ο αρμόδιος υπουργός δεσμεύθηκε ότι θα κάνει όλες εκείνες τις ενέργειες που απαιτούνται προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία και εντός του επομένου 10ημέρου θα κάνει συγκεκριμένες ανακοινώσεις ώστε να αποζημιωθούν και οι εν λόγω παραγωγοί.

Στη σύσκεψη μετείχαν οι βουλευτές Κοζάνης, Στάθης Κωνσταντινίδης, Παρασκευή Βρυζίδου και Γιώργος Αμανατίδης καθώς και ο βουλευτής Πέλλας, Διονύσης Σταμενίτης, ενώ είχε προηγηθεί επικοινωνία του κ. Γεωργαντά με τον υφυπουργό Μεταφορών και βουλευτή Κοζάνης, Μιχάλη Παπαδόπουλο.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!