Γ. Αμανατίδης” Με τροπολογία που κατέθεσαν οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Ν. Κοζάνης, παρατείνεται η λειτουργία της μονάδας ΑΗΣ Καρδιάς IV”

Γιώργος Αμανατίδης «Κίνητρα και λύσεις από το Υπουργείο Οικονομικών»

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Με Τροπολογία που κατέθεσαν οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας (εδώ) του Νομού Κοζάνης, στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων «Απλούστευση του πλαισίου άσκησης οικονομικών δραστηριοτήτων αρμοδιότητας Υπουργείων Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Υποδομών και Μεταφορών, ρυθμίσεις για τη μεταφορά στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας των αρμοδιοτήτων για τα εμπορικά σήματα και άλλες διατάξεις για την ενίσχυση της ανάπτυξης» και έγινε αποδεκτή από τον Υπουργό κ. Γεωργιάδη Α., παρατείνεται η λειτουργία της μονάδας ΑΗΣ Καρδιάς IV εξαιτίας των έκτακτων συνθηκών της πανδημίας, σε συνδυασμό με τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών καθώς κρίνεται αναγκαία η λειτουργία της τηλεθέρμανσης για την κάλυψη των αναγκών της περιοχής Εορδαίας έως 5-5-2021.

 

Θερμές ευχαριστίες από τους συναδέλφους Βουλευτές και από εμένα προσωπικά προς τον Υπουργό κ. Γεωργιάδη Α., τον Υπουργό κ. Σκρέκα Κ., τον Πρόεδρο της ΔΕΗ κ. Στάση Γ., τον Αναπληρωτή Διευθύνων Σύμβουλο κ. Κοπανάκη Γ. και τον νομικό σύμβουλο της ΔΕΗ κ. Οικονόμου Α..

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Aκούστε μας LIVE! Ράδιο Καψούρα με ένα ΚΛΙΚ!

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida