Φθινοπωρινή ραστώνη – Στο Mαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Νοσοκομείο Κοζάνης

Περιεχόμενο

Κυριακάτικα, στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, στην Παθολογική Κλινική, με περίπου 60 ασθενείς, οι μισοί με Covid-19, οι άλλοι της κοινής λεγόμενης νοσηρότητας.

Πόσοι παθολόγοι γιατροί ήταν έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους; Ενας!

Οπως και να το μετρήσει κανείς, χάνει τον νου του (πόσο μάλλον ο γιατρός). Α, παραλίγο να ξεχάσω, διότι, παρεμπιπτόντως, ο ίδιος αυτός γιατρός εξυπηρετούσε και τα ΤΕΠ!

Πώς είπατε;

Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα στα χρόνια του «Μωυσή» του Β΄;

Μα, τι λέτε; Ισα ίσα!

Να φανταστείτε ότι μέσα σε τούτη την απερίγραπτη συνθήκη, το Νοσοκομείο Κοζάνης εξακολουθεί να δέχεται ασθενείς από άλλους νομούς αλλά και να αναγγέλλονται Παιδιατρικά Κέντρα και άλλα θαυμαστά φαινόμενα στη μέση της ερήμου.

Το εντυπωσιακό είναι ότι η κοινωνία της Κοζάνης αντιλαμβάνεται αυτά τα θαυμαστά ως απλή καθημερινότητα…

 

 

 

 

efsyn.gr

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !