Δήμος Κοζάνης: Τοποθετούνται ειδικά δάπεδα στις σχολικές αυλές

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Δήμος Κοζάνης: Τοποθετούνται ειδικά δάπεδα στις σχολικές αυλές

Δήμος Κοζάνης: Τοποθετούνται ειδικά δάπεδα στις σχολικές αυλές

 

Ανακατασκευάζονται οι αύλειοι χώροι των σχολικών μονάδων του Δήμου Κοζάνης, με την τοποθέτηση ειδικών δαπέδων.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Οι εργασίες βρίσκονται στην ολοκλήρωσή τους, με το έργο να περιλαμβάνει την ανακατασκευή των αύλειων χώρων σχολικών μονάδων, τόσο της πόλης όσο και των Κοινοτήτων.

 

Ο αντιδήμαρχος Κοινοτήτων Γιώργος Δουγαλής, αναφερόμενος στις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στις σχολικές μονάδες της αρμοδιότητάς του, εξέφρασε την ικανοποίησή του, ενώ τόνισε πως «Οι σχολικές μονάδες με τις ανακατασκευασμένες τους αυλές θα είναι έτοιμες να υποδεχτούν τους μαθητές με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς».

 

Σημειώνεται, ότι το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Ε.Α.Π. 2012 –2016 και την Σ.Α.Τ.Α. 2021, ενώ η συμβατική δαπάνη του έργου ανέρχεται σε 166.438,01 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Δήμος Κοζάνης: Τοποθετούνται ειδικά δάπεδα στις σχολικές αυλές Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Δήμος Κοζάνης: Τοποθετούνται ειδικά δάπεδα στις σχολικές αυλές Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Δήμος Κοζάνης: Τοποθετούνται ειδικά δάπεδα στις σχολικές αυλές Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Δήμος Κοζάνης: Τοποθετούνται ειδικά δάπεδα στις σχολικές αυλές Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Δήμος Κοζάνης: Τοποθετούνται ειδικά δάπεδα στις σχολικές αυλές

ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ:
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!